«Επιστροφές» για τους Oasis και τους Interpol

oasis
ΤΕΤΑΡΤΗ, 02 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Φήμες για περιοδεία το 2017 από τους μεν και νέος δίσκος από τους δε.

Τα αδέρφια Gallagher φαίνεται ότι τα έχουν βρει μεταξύ τους και ψάχνουν για support συγκροτήματα σε μια πιθανή reunion περιοδεία το 2017, με τους Ride να θεωρούνται ένα από τα φαβορί. Τον Οκτώβρι,ο μάλιστα, οι bookmakers σταμάτησαν να δέχονται στοιχήματα για επανένωση του Britpop συγκροτήματος μέσα στο 2017, καθώς οι φήμες για ένα τέτοιο ενδεχόμενο άρχισαν να οργιάζουν.

Δημοσίευμα του Noise11 ισχυρίζεται ότι ένα βρετανικό ροκ συγκρότημα από την δεκαετία του 1990 με «πολύ στενές σχέσεις με τον Liam Gallagher» έχει δεχτεί πρόταση για να ανοίξει τις συναυλίες των Oasis. Ο συγγραφέας του άρθρου αφήνει να εννοηθεί ότι η πληροφόρηση ήρθε από τους Ride, οι οποίοι όμως στη συνέχεια διέψευσαν την είδηση. Το δημοσίευμα πάντως καταλήγει ότι τα αδέρφια Gallagher τα έχουν βρει μεταξύ τους, αλλά διατηρούν τις κόντρες τους για λόγους δημοσιότητας.

Στην άλλη πλευρά πλευρά του Ατλαντικού, οι Νεοϋορκέζοι Interpol φαίνεται να έχουν ξεκινήσει να δουλεύουν πάνω στον νέο τους δίσκο, ανεβάζοντας μάλιστα και μια φωτογραφία από τις πρόβες τους.

Συγκεκριμένα, ο κιθαρίστας του συγκροτήματος Dan Kessler ανέβασε στον λογαριασμό του στο Twitter μια φωτογραφία από το σκισμένο τύμπανο του ντράμερ, Sam Fogarino. Αυτός θα είναι ο πέμπτος δίσκος για τους Interpol, με τελευταία κυκλοφορία τους το “El Pintor” το 2014.