Ο «Mr Robot» Ράμι Μάλεκ ως Φρέντι Μέρκιουρι

mr-robot
ΔΕΥΤΕΡΑ, 07 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Ο προκάτοχος του Σάσα Μπάρον Κόεν αποκάλυψε τον λόγο που έφυγε από την παραγωγή.

Ο σταρ του «Mr. Robot» και βραβευμένος με Emmy Ράμι Μάλεκ θα είναι τελικά ο ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τον Φρέντι Μέρκιουρι στην βιογραφική ταινία «Bohemian Rapsody», παίρνοντας την σκυτάλη από τον Σάσα Μπάρον Κόεν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του βρετανικού Guardian, η ταινία βρίσκεται στο στάδιο παραγωγής τα τελευταία 8 χρόνια, με τα μέλη του συγκροτήματος Μπράιαν Μέι και Ρότζερ Τέιλορ να εκτελούν χρέη μουσικών παραγωγών. Η παραγωγή καθυστέρησε φέτος όταν ο Κόεν έφυγε, μετά από διαφωνίες σχετικά με τη σκηνοθεσία.

Σε συνέντευξη του στον Χάουαρντ Στερν, ο Κόεν ισχυρίστηκε ότι έφυγε λόγω της διαφωνίας του με τους Μέι και Τέιλορ, αναφορικά με το πόσο η ταινία πρέπει να εστιάσει στον Μέρκιουρι. Όπως εξήγησε ο Κόεν, κατά την διάρκεια της παραγωγής ένα από τα μέλη του συγκροτήματος τού ανέφερε ότι η ταινία θα είναι εκπληκτική επειδή η «μέση είναι καταπληκτική».

Όταν ο ηθοποιός ρώτησε τι συμβαίνει στην μέση της ταινίας, το μέλος των Queen του απάντησε ότι «πεθαίνει ο Φρέντι», με την υπόλοιπη ταινία να εστιάζει στο πως συνέχισε το συγκρότημα. Έκπληκτος ο Κόεν απάντησε ότι «κανένας δεν θα πάει να παρακολουθήσει μια ταινία στην οποία ο πρωταγωνιστής πεθαίνει από AIDS για να δει πως συνεχίζει μετά το συγκρότημα».