Στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ του "Ghost in The Shell" με τη Σκάρλετ Γιόχανσον

ghost-in-the-shell

DreamWorks

ΤΡΙΤΗ, 08 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Η ταινία είναι βασισμένη στο ιαπωνικό κόμικ («μάνγκα») του Μασαμούνε Σίρο, από το 1989, το οποίο έγινε καλτ ταινία κινουμένων σχεδίων («anime») έξι χρόνια αργότερα.

Η Paramount Picture έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ το “Ghost in The Shell” με την Σκάρλετ Γιόχανσον, σε σκηνοθεσία Ρούπερτ Σάντερς. Η ιστορία του Σίρο εστιάζει στις περιπέτειες της Κουσανάγκι Μότοκο, κορυφαίας προγραμματίστριας στον τομέα του κυβερνοεγκλήματος.

Η ηρωίδα του Σίρο, Κουσανάγκι, θεωρείται ένα σύγχρονο ιαπωνικό icon και, όπως γίνεται αντιληπτό, η επιλογή της Γιόχανσον για τον ρόλο αυτό έχει προκαλέσει σοβαρές αντιδράσεις στους φαν της σειράς, κατηγορώντας τους παραγωγούς για ρατσισμό.

Δείτε το trailer 

Μάλιστα, όταν κυκλοφόρησαν οι πρώτες εικόνες της ταινίας με την Γιόχανσον, η Paramount Pictures διέψευσε φήμες ότι υπήρχαν σκέψεις για περαιτέρω επεξεργασία της ταινίας μετά τα γυρίσματα, ώστε η πρωταγωνίστρια να έχει περισσότερο «ασιατικά» χαρακτηριστικά. Όπως εξήγησε εκπρόσωπος της εταιρίας παραγωγής, είχαν γίνει σκέψεις για κάτι τέτοιο για την περίπτωση ενός κομπάρσου, τα οποία όμως εγκαταλείφθηκαν τελικά. Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν υπήρχαν σχέδια για να αλλάξουν χαρακτηριστικά της Γιόχανσον.