Ο Matt Bellamy των Muse απαντά στις φήμες περί στήριξης Brexit

matt-bellamy
ΠΕΜΠΤΗ, 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Ο Bellamy έδωσε απάντηση στις φήμες που κυκλοφόρησαν ότι ψήφισε υπέρ του Brexit, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν συζήτησε για την πολιτική όταν βρέθηκε με την Χίλαρι Κλίντον.

Αναφορικά με την εκλογή του Τραμπ, ο Bellamy θεωρεί ότι οι «ηλίθιες και εμπρηστικές απόψεις» του νεοεκλεγέντος προέδρου θα «μετριαστούν σε μεγάλο βαθμό όταν ορκιστεί και όταν αντιληφθεί την σοβαρότητα, βάρος (και τις άκρως απόρρητες αποκαλύψεις) της δουλειάς».

"Hilary, please select @domhoward77 as secretary of defence to reassure the American people, Trump can't trump that" #captionthis

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Matt Bellamy (@mattbellamy) στις

Στην ερώτηση για το τι συζήτησε με την Χίλαρι Κλίντον, ο τραγουδιστής των Μuse απάντησε ότι μίλησαν για τη ζωή κατά την διάρκεια περιοδειών, το Παρίσι (στο Τέξας), το τζετ λαγκ και τον «διορισμό» του ντράμερ του συγκροτήματος Dom Howard ως υπουργού Άμυνας (για να κοιμούνται ήσυχοι οι Αμερικανοί πολίτες). Ο Bellamy ξεκαθάρισε όμως ότι δεν συζήτησαν καθόλου για θέματα πολιτικής.

Στη συνέχεια, ένας φαν των Muse τον ρώτησε σχετικά με τις φήμες περί στήριξης του Brexit. Ο Bellamy απάντησε: «Όχι. Είμαι σύμφωνος μόνο με ένα “soft Brexit”, με μια ενιαία αγορά και την ελεύθερη μετακίνηση ανθρώπων, αλλά και την ελευθερία σύναψης συμφωνιών εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης».