O Robbie Williams κατηγορεί τον γείτονά του, Jimmy Page, για κατασκοπία

robbie-williams-Jimmy-page
ΤΡΙΤΗ, 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Οι ανακαινίσεις στην βίλα τού Williams στο Λονδίνο, αφορμή για τον καβγά των γειτόνων.

O πρώην τραγουδιστής των Take That ξεσπάθωσε κατά του γείτονα του και θρυλικού μέλους των Led Zeppelin Jimmy Page, κατηγορώντας τον για κατασκοπία. Ο Robbie Williams αγόρασε μια βίλα στο Λονδίνο το 2013, με τις δημοτικές αρχές να εγκρίνουν τα σχέδια για ανακαίνιση. Σύμφωνα με τον Williams, όμως, ο νέος γείτονας του δεν ήταν ευχαριστημένος με αυτή την εξέλιξη.

«Ο Jimmy κάθεται στο αυτοκίνητο του έξω από το σπίτι μας, μέχρι και τέσσερις ώρες κάθε φορά. Καταγράφει τους εργάτες για να δει εάν κάνουν υπερβολική φασαρία. Οι εργάτες ήρθαν μέσα και αυτός κοιμόταν στον κήπο του περιμένοντας. Είναι σαν ψυχική ασθένεια», δήλωσε ο Williams στον ιταλικό σταθμό Radio Deejay. Ο Williams δεν μάσησε τα λόγια και εξήγησε ότι ο γείτονας του δεν είναι χαρούμενος με τη προσπάθεια ανακαίνισης, κάτι το οποίο έχει δημιουργήσει πρόβλημα και μάλλον θα συνεχίσει να είναι.

«Το πιο ωραίο με την όλη ιστορία είναι ότι πρόκειται για τον Jimmy Page των Led Zeppelin, δεν είναι ο Jimmy ο λογιστής από το Τσέλσι, οπότε, τουλάχιστον, έχουμε μια καλή ιστορία» ανέφερε ο Williams, ο οποίος όμως είχε και εξήγηση για τη συμπεριφορά του γείτονα του. «Νομίζω ότι ο Jimmy βαριέται. Είμαι στην διπλανή πόρτα τώρα, έχω ένα στούντιο στο σπίτι μου. Θα μπορούσαμε να γράψουμε μαζί τραγούδια», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις με τους γείτονες τους ο Robbie και ο Garry των Take That.

Στη συνέχεια της συνέντευξής του ο Williams ισχυρίστηκε ότι ο Gary Barlow, μέλος των Take That, αντιμετωπίζει αντίστοιχο πρόβλημα με έναν άλλο θρύλο της ροκ, τον Brian May των Queen. Το NME επικοινώνησε με τα γραφεία δημοσίων σχέσεων του Williams και του Page, τα οποία αρνήθηκαν να σχολιάσουν τη συνέντευξη.