Οι "The Stranglers" σε ένα show αντάξιο της ιστορίας τους

the-stranglers
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στο Piraeus 117 Academy.

Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου το Piraeus 117 Academy φορά την punk rock περιβολή του και υποδέχεται ένα από τα σπουδαιότερα rock n roll συγκροτήματα στην ιστορία του σκληρού ήχου. Λίγο πριν την έναρξη της συναυλίας, η Honda Moto θα κάνει ιδιαίτερη «guest εμφάνιση», καθώς πριν την είσοδο των The Stranglers θα πραγματοποιηθεί η προβολή του cut version της βιωματικής ταινίας "Nordkapp The Movie".

Με πάνω από σαράντα χρόνια στη δισκογραφία και τον χώρο των συναυλιών, τα τραγούδια των The Stranglers έχουν συνοδέψει χιλιάδες στιγμές και αναμνήσεις από fans όλου του κόσμου. Οι Jean-Jacques Burnel (μπάσο, φωνή), Jet Black (drums) και Dave Greenfield (πλήκτρα, φωνή) συνεχίζουν να παίζουν θορυβώδες, αντισυμβατικό, εμπνευσμένο, οργισμένο και αληθινό Punk, δίχως περιττές φιοριτούρες, κλείνοντας το μάτι στο κοινό με τους καυστικούς τους στίχους.

Η "Nordkapp The Movie", που θα προβληθεί πριν τη συναυλία των The Stranglers, δημιουργήθηκε από το υλικό που συγκεντρώθηκε από το ταξίδι τριών φίλων οι οποίοι με τρεις μηχανές Africa Twin διένυσαν συνολικά 11,000 χλμ διασχίζοντας σε 22 ημέρες 17 χώρες, από τη Θεσσαλονίκη μέχρι το Βόρειο Ακρωτήρι, Nordkapp της Νορβηγίας. Το υλικό του ταξιδιωτικού ήταν ιδιαίτερα πλούσιο και μέσα από αυτό δημιουργήθηκε η νέα αυτή ταινία από την εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε.- Επίσημος Εισαγωγέας- Διανομέας της Honda Moto στην Ελλάδα.

Η ταινία "Nordkapp The Movie" είναι μέρος του καινοτόμου προγράμματος Honda Roadtrips με αφορμή την έλευση της νέας Africa Twin στην Ελληνική αγορά. Το κοινό μπορεί να δει ολόκληρη την ταινία διαδικτυακά από τις 20 Νοεμβρίου στις 21.00 στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.hondaroadtrips.gr . Η www.hondaroadtrips.gr  αποτελεί την πρώτη διαδικτυακή πλατφόρμα που φτιάχτηκε από ανθρώπους που αγαπούν τη μοτοσυκλέτα, θέλουν να γνωρίσουν την κουλτούρα της αληθινής περιπέτειας, να εμπνευστούν και να τολμήσουν να κάνουν πραγματικότητα τα ταξίδια που πάντα ονειρευόντουσαν.

Τα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 22 ευρώ. Μετά την εξάντληση τους η τιμή θα διαμορφωθεί στα 24 ευρ. Tαμείο: 26 ευρώ Σημεία προπώλησης: Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ.210 3608366. Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο: www.ticketpro.gr  | www.tickethouse.gr. 

Info
​Piraeus 117 Academy
Κυριακή 20 Νοεμβρίου