Νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Φρέντι Μέρκιουρι

frenti-merkiouri
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Το "Freddie Mercury: Who Wants to Live Forever" θα προβληθεί στο βρετανικό Channel 5 την Κυριακή 20 Νοεμβρίου.

Η ζωή του Φρέντι Μέρκιουρι, από το καλοκαίρι του 1987 και το Live AID μέχρι την άνοιξη του 1987, όταν και διαγνώστηκε με τον ιό HIV, αποτελεί το θέμα του ντοκιμαντέρ "Freddie Mercury: Who Wants to Live Forever".

Το ντοκιμαντέρ υπόσχεται να φωτίσει άγνωστες πτυχές της ζωής του Μέρκιουρι και να παρουσιάσει την αληθινή ιστορία της σκληρής μάχης κατά της νόσου που έδωσε, αλλά και τις παράλληλες μάχες με τον αδιάκριτο ταμπλόιντ Τύπο και την αβεβαιότητα.

Εκτός ορισμένων δραματοποιημένων σκηνών από σημαντικά γεγονότα, το ντοκιμαντέρ περιλαμβάνει σπάνιο αρχειακό υλικό, καθώς και μια αποκλειστική συνέντευξη με τον σωματοφύλακα και οδηγό του τραγουδιστή των Queen, Τέρρυ Γκίντλινγκς. Το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί στο βρετανικό Channel 5 την Κυριακή 20 Νοεμβρίου.

dpa / empics / PA

Ο βραβευμένος με Emmy Ράμυ Μάλεκ θα ενσαρκώσει τον Μέρκιουρι στην ταινία "Bohemian Rhapsody". Αρχικά είχε επιλεγεί ο Σάσα Μπάρον Κοέν για τον ρόλο, αλλά, όπως είχε εξηγήσει σε συνέντευξη του τον Μάρτιο, αποχώρησε από την παραγωγή λόγω σημαντικών διαφωνιών με τους Μπράιν Μέι και Ρότζερ Τέιλορ.