Σελένα Γκόμεζ: «Η κατάθλιψη με έκανε να νιώθω χαλασμένη»

selena-gomez
ΤΡΙΤΗ, 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Η βραδιά των American Music Awards είχε μεγάλες συγκινήσεις με την αμερικανίδα ηθοποιό και τραγουδίστρια να μιλά ανοιχτά για το πρόβλημα της κατάθλιψης που πέρασε.

Τα American Music Awards πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα το βράδυ στο Microsoft Theater του Λος Άντζελες, με τον Ντράκε και τον Τσάστιν Μπίμπερ να είναι οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς, με τρία βραβεία έκαστος. Η βραδιά όμως είχε μεγάλες συγκινήσεις, αφού η Σελένα Γκόμεζ μίλησε για την κατάθλιψη που πέρασε και για το πώς την έκανε να νιώθει «εντελώς χαλασμένη».

Η εμφάνιση της 24χρονης pop star στα βραβεία ήταν η πρώτη δημόσια μετά την ακύρωση της παγκόσμιας περιοδείας τον Αύγουστο, λόγω του άγχους και της κατάθλιψης που της προκάλεσε ένα αυτοάνοσο νόσημα. Καθώς παραλάμβανε το βραβείο της πιο αγαπημένης rock/pop artist, η Γκόμεζ εξήγησε ότι συνέχιζε να μοχθεί για να μην απογοητεύσει τους φανς της, αλλά, τελικά απογοήτευσε τον εαυτό της. «Χρειάστηκε να σταματήσω γιατί είχα τα πάντα και ήμουν εντελώς χαλασμένη μέσα μου. Δεν θέλω να δω τα σώματα σας στο Instagram, θέλω να δω τι βρίσκεται εδώ μέσα», δήλωσε στη συνέχεια, δείχνοντας την καρδιά της.

Reuters

H Lady Gaga, η οποία έχει αντιμετωπίσει την κατάθλιψη στο παρεθλόν, δεν έκρυψε την συγκίνηση της στα λόγια της Gomez.

«Δεν προσπαθώ να βρω επιβεβαίωση, ούτε την χρειάζομαι πια. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είμαι ευγνώμων που έχω την δυνατότητα να μοιράζομαι κάθε μέρα αυτό που αγαπώ με ανθρώπους που αγαπώ» συνέχισε η Γκόμεζ. Αφού ευχαρίστησε τους φανς της για τη στήριξη και τους αφιέρωσε το βραβείο,  κατέληξε ότι αν αντιμετωπίζει κανείς κατάθλιψη δεν χρειάζεται να παραμείνει έτσι και ότι νοιάζεται για τον κόσμο. Μόλις ολοκλήρωσε την ομιλία της, το κοινό την καταχειροκρότησε, με την Λέιντι Γκάγκα να ξεσπά σε κλάματα και την Τέιλορ Σουίφτ – η οποία δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην τελετή και την παρακολούθησε μέσω τηλεόρασης – να εκφράζει ενθουσιωδώς τη συμπαράστασή της μέσω ενός βίντεο που δημοσίευσε.