Η Adele «έχει πάρει τα μυαλά» των Metallica

metallica-James-hetfield Jeff Yeager
ΤΕΤΑΡΤΗ, 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Τεράστιος φαν της Adele δηλώνει o James Hetfield.

Ο τραγουδιστής και κιθαρίστας των Metallica αποκάλυψε ότι είναι τεράστιος φαν της Adele . Σε συνέντευξη του στο BBC 6 Music, o Hetfield εκθείασε τις ζωντανές ερμηνείες της Αdele και το πόσο ήρεμη και προσγειωμένη είναι. «Την αγαπώ, είναι απίστευτη και μου έχει πάρει τα μυαλά. Η φωνή της, η ειλικρίνεια της, το πόσο cool είναι για το πού βρίσκεται. Είναι τόσο προσγειωμένη», εξήγησε με ενθουσιασμό ο Hetfield.

H Adele έχει έχει «πάρει τα μυαλά» του James Hetfield των Metallica.

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι το “Moth Into The Flame” από το νέο τους δίσκου “Hardwired... to Self-Destruct είναι επηρεασμένο από την Amy Whinehouse. «Η ταινία για την Amy με ενέπνευσε να γράψω εκείνο το τραγούδι. Είναι λυπητερή ταινία. Η δημοσιότητα μπορεί να γίνει ένα σκοτεινό, επικίνδυνο ναρκωτικό. Όλοι θέλουν ένα κομμάτι από σένα. Σου αλλάζει παντελώς την αντίληψη για το κόσμο», είπε ο Hetfield.

Ο τραγουδιστής των Metallica αναφέρθηκε και στις δικές του εμπειρίες με τη δημοσιότητα και το πώς τον έχει επηρεάσει. «Η δημοσιότητα με ακολουθεί από τότε που σχηματίσαμε [τους Metallica]. Είναι ένα κουτί της Πανδώρας και συχνά σε κάνει και αναρωτιέσαι πώς μπορεί να γίνεις ξανά άσημος» κατέληξε ο Hetfield.