Adele: «Θα κάνω δεύτερο παιδί»

adele
ΠΕΜΠΤΗ, 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Η 28χρονη τραγουδίστρια εξέπληξε το κοινό της κατά τη διάρκεια show της στο Φένιξ.

«Παραδίνομαι, τα κατάφερα! Θα σας δω στην άλλη πλευρά. Θα κάνω δεύτερο παιδί!» φώναξε κατά τη διάρκεια του 107ου live η Adele, εκπλήσσοντας ευχάριστα το κοινό που ζητωκραύγαζε από κάτω! Αν και δεν διασαφήνισε το αν είναι ήδη έγκυος ή αν επιθυμεί να μείνει, το μόνο σίγουρο είναι ότι η Αντέλ, μετά από μια τόσο απαιτητική παγκόσμια περιοδεία, επιθυμεί να περάσει λίγο ποιοτικό χρόνο κοντά την οικογένειά της.

Λίγο μετά το τέλος του show της στο Φένιξ, η Adele πόσταρε μια τρυφερή φωτογραφία στο Instagram όπου ευχαριστούσε τους φανς, τους συνεργάτες και την οικογένειά της για την υποστήριξή τους όλο αυτό το διάστημα: «Mόλις τελείωσα την 107η εμφάνισή μου μέσα σε 10 μήνες» έγραψε στην αρχή ενώ συνέχισε: «Ήσασταν υπέροχοι, κάθε βράδυ ήσασταν τόσο όμορφοι, γεμάτοι αγάπη και αφοσίωση. Η μπάντα μου και οι συνεργάτες μου, κάνατε όλο αυτό πραγματικότητα. Και η όμορφη οικογένειά μου το έκανε εύκολο για μένα όλο αυτό».

Η επιτυχία της παγκόσμιας περιοδείας της Adele, “25”, έδωσε στη νεαρή τραγουδίστρια τον τίτλο «πλουσιότερη celebrity κάτω από τα 30» σύμφωνα με μια λίστα του Heat Magazine.