Με ποια albums θα υποδεχτούμε τον Δεκέμβριο

childish-gambino-awaken-my-love
ΔΕΥΤΕΡΑ, 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Τελευταίος μήνας ενός δύσκολου χρόνου αυτός που έρχεται και εμείς τον υποδεχόμαστε με μουσική.

Childish Gambino-Awaken, My love!
Το τρίτο album του ηθοποιού και μουσικού Donald Glover που μπορεί να θυμάστε από το “Community” ή να θαυμάζετε φέτος στο “Atlanta”, θα συμπεριλαμβάνεται σίγουρα στις λίστες με τα καλύτερα της χρονιάς r&b albums της χρονιάς. Το πρώτο single, “Me and Your Mama”, είναι το πρώτο δείγμα που ακούσαμε από τη νέα του δουλειά, θαυμάσαμε την ενδιαφέρουσα παραγωγή αλλά και αυτόν τον σκοτεινό ερωτισμό που αποπνέει ο ιδιαίτερος καλλιτέχνης. Αξίζει να τον ανακαλύψετε! 

Neil Young- Peace Trail
37o album για τον βετεράνο που ηχογραφήθηκε σε μόλις τέσσερις μέρες, σύμφωνα με τους μουσικούς που επέλεξε να τον συνοδεύσουν. Αν και είναι πλέον 71 ετών, το σίγουρο είναι ότι ποτέ δε θα μας κάνει να βαρεθούμε.  

Tony Bennett-Tony Bennett Celebrates 90
Για τις γιορτές που έρχονται, λίγη από τη μαγεία και τη λάμψη του Tony Bennett είναι σχεδόν απαραίτητη. Ο καλύτερος τρόπος για να γιορτάσει τα 90 χρόνια του είναι να κυκλοφορήσει ακόμα ένα album, στο οποίο φωνάζει και μερικούς εκλεκτούς καλεσμένους για να τον συνοδεύσουν σε διασκευές γνωστών κομματιών. Από την Diana Krall και τη νέα του αγαπημένη Lady Gaga, μέχρι τον Kevin Spacey, τον Elton John και τον Stevie Wonder, μια παρέλαση αστέρων μαζί στο ζωντανό θρύλο Bennett θα σας χαρίσουν μερικές στιγμές «ηχητικής πολυτέλειας».

John Legend- Darkness and Light
Ο John Legend θα συνεχίσει για άλλη μια φορά να γράφει μειλίχιες ερωτικές μπαλάντες και όμορφα pop/r&b κολλητικά hits, επιτρέποντας στους ερωτευμένους του κόσμου να χρησιμοποιούν την έμπνευση του για την έκφραση των αισθημάτων τους. Έτσι και τώρα, αν κρίνουμε από το “Love Me Now” που λειτούργησε ως πρώτο single, μας υπόσχεται πολύ πάθος και στο πέμπτο του album.