O DMX συμπαραστέκεται στον Kanye West μέσω Instagram

kayne-west
ΔΕΥΤΕΡΑ, 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Ο Kanye βρίσκεται σε «άσχημη ψυχολογική κατάσταση» μετά την εισαγωγή του.

Ο DMX εξέφρασε την συμπαράσταση του στον Kanye West για τα προβλήματα που περνάει αυτόν τον καιρό, μέσα από την πρώτη του δημοσίευση στον λογαριασμό του στο Instagram. Την περασμένη βδομάδα ο DMX είχε δημοσιοποιήσει ένα βίντεο στο Instagram για τον West. «Να ξέρει ότι είναι στις προσευχές μου και της οικογένειάς μου. Μια υπενθύμιση ότι όταν ο Θεός είναι μαζί σου, ποιος μπορεί να είναι εναντίον σου; Κανένας και τίποτα. Να σταθείς δυνατός, αδερφέ. Ο Θεός είναι στην γωνιά σου».

Εκτός από τον DMX, την συμπαράστασή τους έχουν εκφράσει η Lady Gaga, ο Pusha T, John Legend και Chance The Rapper, μεταξύ άλλων. Ο Legend, συγκεκριμένα, δήλωσε ότι «ανησυχεί» για τον West, ενώ ο Chance, από την πλευρά του, έστειλε μια «πολύ ειδική προσευχή για το μεγάλο του αδερφό».

#ToLiveIsToSuffer #GetUpAndTryAgain #whengodisforyouwhocanbeagainstyou #OnlyYouCanDefeatYou

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Snapchat: DMX (@dmx) στις

Οι περιπέτειες του West ξεκίνησαν σε πρόσφατη συναυλία του στο Σακραμέντο, την οποία εγκατέλειψε μετά από μόλις μισή ώρα. Πριν φύγει από τη σκηνή, είχε καταφερθεί εναντίον της Beyoncé και του πρώην μέντορα του Jay Z. Στη συνέχεια, ανακοινώθηκε η ακύρωση το υπολοίπου της περιοδείας του και αργότερα εισήχθη σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες. Η Beyoncé φέρεται μάλιστα να πιέζει τον Jay Z ώστε να λύσουν τις διαφορές του.

Οι νεώτερες πληροφορίες υποστηρίζουν ότι ο West συνεχίζει να βρίσκεται σε «άσχημη ψυχολογική κατάσταση» και ότι θα παραμείνει στο νοσοκομείο για αρκετό καιρό ακόμα.