Νέο σινγκλ με ακυκλοφόρητα τραγούδια των Smiths

smiths
ΠΕΜΠΤΗ, 01 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Το εξώφυλλο του νέου σινγκλ σχεδιάστηκε από τον Morrissey.

Οι Smiths πρόκειται να κυκλοφορήσουν ένα σινγκλ σε βινύλιο με δυο ακυκλοφόρητα τραγούδια από τα αρχεία του συγκροτήματος. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα φαν των Smiths True-To-You, το νέο 45άρι θα κυκλοφορήσει από την Warner Bros και θα περιέχει μια demo έκδοση τού «The Boy with the Thorn in His Side» στην πρώτη πλευρά και μια ακυκλοφόρητη εκτέλεση του «Rubber Ring» στη δεύτερη.

Η κανονική εκτέλεση του «The Boy with the Thorn in His Side» βρίσκεται στον τρίτο δίσκο του συγκροτήματος «The Queen Is Dead» του 1986. Μια διαφορετική μίξη του τραγουδιού είχε κυκλοφορήσει ως σινγκλ το 1985, με το «Rubber Ring» να βρίσκεται στην δεύτερη πλευρά. Το εξώφυλλο του νέου σινγκλ σχεδιάστηκε από τον Morrissey, με μια ασπρόμαυρη φωτογραφία τού συντοπίτη τού συγκροτήματος και τέσσερις φορές υποψήφιο για Όσκαρ, Albert Finney.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε και ένα σινγκλ με ακυκλοφόρητα τραγούδια των Freak Party, του συγκροτήματος των Johnny Marr και Andy Rourke πριν τους Smiths. Οι Freak Party σχηματίστηκαν από τον κιθαρίστα Marr, μπασίστα Rourke και τον ντράμερ Si Wolstencroft και έγραφαν μουσική για έξι μήνες, μέχρι να το διαλύσουν. Ο Wolstencroft βρήκε μια κασέτα των Freak Party από το 1981 και κυκλοφόρησε τα τραγούδια σε 500 αντίτυπα βινυλίου, μέσω της δισκογραφικής του Funky Si Records.