Απογοητευμένος ο Andrew Garfield για την εμπειρία του ως Spider-Man

amazing-spider-man-andrew-garfield
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 02 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Η αφήγηση και οι χαρακτήρες έπεσαν σε δεύτερη μοίρα, υπονομεύοντας τις ταινίες.

«Συντετριμμένος» δήλωσε ο Andrew Garfield με τον τρόπο κατά τον οποίο «υπονομεύτηκαν» οι ταινίες «Spider-Man» στις οποίες πρωταγωνίστησε. Ο Βρετανός ηθοποιός είχε ενσαρκώσει τον «άνθρωπο αράχνη» στις δυο ταινίες «Amazing Spider-Man» που κυκλοφόρησαν το 2012 και 2014 αντίστοιχα. Αν και δεν τα πήγαν άσχημα στο box office, η Sony τελικά ακύρωσε τα σχέδια της για μια τρίτη ταινία με τον Garfield και αποφάσισε να προχωρήσει σε ένα reboot σε συνεργασία με την Marvel, με τον Tom Holland στο ρόλο πια του Spider-Man.

«Έγιναν σπουδαία πράγματα, κατάφερα να δουλέψω με απίστευτους ηθοποιούς και έναν πραγματικά σπουδαίο σκηνοθέτη», δήλωσε ο Garfield στο Variety. «Έμαθα πολλά για το είναι καλό και τι δεν είναι καλό, καθώς και σε τι να λέω ναι. Είναι κάτι το να είσαι τόσο νέος μέσα σε έναν τέτοιο μηχανισμό, το οποίο θεωρώ ότι είναι πραγματικά επικίνδυνο», συνέχισε, λέγοντας, για να συμπληρώσει ότι «ήμουν ακόμα αρκετά νέος για να παλέψω με το σύστημα αξιών της επιχειρηματικής Αμερικής, είναι μια εταιρική επιχείρηση ως επί το πλείστον».

Όπως ομολογεί στη συνέχεια της συνέντευξης του, ο Garfield αισθάνθηκε απογοητευμένος που η αφήγηση και η εξέλιξη των χαρακτήρων έπεσαν σε δεύτερη μοίρα. «Υπάρχει λόγος που η ιστορία και ο χαρακτήρας δεν ήταν στη κορυφή της λίστας προτεραιοτήτων τελικά και το βρήκα πάρα μα πάρα πολύ ζόρικο. Είχα συμφωνήσει προκειμένου να υπηρετήσω την ιστορία και τον απίστευτο χαρακτήρα, στον οποίο ντύνομαι [για το Halloween] από τα τρία μου. Το ότι υπονομεύτηκε μου έσπασε την καρδιά. Ήμουν συντετριμμένος».