Η Amy Schumer φαβορί για τον ρόλο της Barbie

amy-schumer
ΔΕΥΤΕΡΑ, 05 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Δεν έχει επιλεγεί ακόμα ο σκηνοθέτης για το κινηματογραφικό ντεμπούτο της κούκλας.

Η αγαπημένη κωμικός Amy Schumer φέρεται να είναι το φαβορί για τον ρόλο της Barbie στο μεγάλο κινηματογραφικό ντεμπούτο της διάσημης κούκλας. Όπως αναφέρει το Deadline, η Schumer βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με το παραγωγούς της ταινίας, η οποία θα βγει το 2018 και θα συνδυάζει animation με live action ηθοποιούς.

Στο δημοσίευμα του, το Deadline αναφέρει ότι η Schumer (υποδυόμενη τη Barbie) αναγκάζεται να φύγει από την Barbieland λόγω του εκκεντρικού χαρακτήρα της και ακολουθούν περιπέτειες στον «αληθινό κόσμο». Εκεί η Barbie θα ανακαλύψει ότι «το τέλειο βρίσκεται μέσα μας και όχι στην εμφάνιση, ότι η το κλειδί της ευτυχίας είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου, απαλλαγμένος από την υποχρέωση να τηρείς κάποιο ανέφικτο πρότυπο τελειότητας». Έχοντας λοιπόν αποκομίσει αυτή τη γνώση, η Barbie επιστρέφει σπίτι της για να σώσει τις υπόλοιπες κούκλες της Barbieland.

Η Sony αγόρασε τα δικαιώματα της Barbie από την Mattel το 2014. Η παραγωγή της ταινίας έχει αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα τα τελευταία δυο χρόνια. Το αρχικό σενάριο της Jenny Bicks («Rio 2») απορρίφθηκε και η Sony προσέλαβε την Diablo Cody («Juno») και να προσδώσει έναν «σύγχρονο τόνο» στον χαρακτήρα. Και αυτή όμως αντικαταστάθηκε από την Hilary Winston, ενώ η Schumer και η αδερφή της Kim Caramele έχουν αναλάβει να ρετουσάρουν το σενάριο πριν ξεκινήσει η παραγωγή. Ακόμα πάντως δεν έχει επιλεγεί ο σκηνοθέτης για το κινηματογραφικό ντεμπούτο της Barbie.