Τιγρέ μαλλιά σαν το μάτι της τίγρης

Jessica-albaJennifer-lopez

Φανατικές του νέου στυλ στα μαλλιά η Jessica Alba και η Jennifer Lopez.

ΠΕΜΠΤΗ, 08 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Eye Tiger ή το μάτι της τίγρης. Δεν είναι απόχρωση σκιάς για τα μάτια, ούτε καν κόσμημα. Είναι η νέα τάση για τα μαλλιά, μαλλιά καστανά, φυσικά, σαν της Jennifer Lopez, ή τουλάχιστον όπως εμφανίζεται τον τελευταίο μήνα. Γιατί αυτά αλλάζουν… Της Σάντυς Τσαντάκη.

Τώρα και τιγρέ μαλλιά
Η νέα τάση λοιπόν των μαλλιών έχει γίνει μπεστ-σέλερ πρώτα στο Instagram. Και μετά στα κομμωτήρια. Δηλαδή στη ρίζα μας. Πρόκειται για μπαλαγιάζ, η γνωστή τεχνική που μοιάζει σα να έχει κάποιος απλώσει με το χέρι, ανταύγειες, που μπερδεύονται μεταξύ τους, σε παρόμοιες αποχρώσεις του κάστανου.

Cold enough today to bring out my coat! 🌥🤗 #lovethisweather and thanks to you guys who came to tonight's event, so much fun!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Brittany Xavier (@thriftsandthreads) στις

Ημιπολύτιμος λίθος με πινέλο
Είναι το χρώμα του χειμώνα για τα μαλλιά. Θυμάστε την πέτρα; Το μάτι της τίγρης; Είναι ένας ημιπολύτιμος λίθος που φέρνει στο βλέμμα ρίγες μπρονζέ, χρυσές και καφέ σκούρες, σχεδόν μαύρες. Αυτό το αποτέλεσμα, ακριβώς, θέλουμε να πετύχουμε και στα μαλλιά μας. Δανειζόμαστε την ίδια λογική για να περαστεί με πινέλο (ή με τα χέρια) από την ρίζα προς τα κάτω.

Hi you're pretty 🤓 #balayage #pravana #joico #love #curlyhair

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης ✨Allison Snell✨ (@allisonplush) στις

Η πέτρα της τύχης
Η μόνη διαφορά; Για να μην φαίνεται ριγέ το μαλλί, ένας έμπειρος κομμωτής παίζει με τη μέθοδο μπαλαγιάζ, για πιο φυσικό αποτέλεσμα. Και αν θέλουμε και μια πιο μεταφυσική διάσταση, λέγεται πως το μάτι της τίγρης φέρνει διαύγεια στη ζωή μας, προστατεύει από το μάτι, θεωρείται η πέτρα της τύχης, συμβολίζει την αφθονία... Οπότε δεν χάνουμε τίποτα να το δοκιμάσουμε. 

Added more highlights for fall thanks to my fave @dellcolorist at @spokeandweal 💁🏻

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Brittany Xavier (@thriftsandthreads) στις

Και οι τίγρεις-σταρ
Ποιές το έχουν ήδη τολμήσει; Jessica Alba. Με ελαφριά μπούκλα και ψεύτικες βλεφαρίδες. H Jessica Biel με εμφανώς σκούρα ρίζα. Η Miranda Kerr με κόκκινο κραγιόν και νάζι. Η Sarah Jessica Parker. Χωρίς να συμβουλευτεί τον στυλίστα της. Κι εμείς. Πάλι μας αντιγράφουν; 

Tigereye kosa novi je trend, www.fashion.hr #tigereyehair #hair #haircolor #glossy #beauty

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης FASHION.HR (@fashionhr) στις

Σάντυ Τσαντάκη
www.sandytsantaki.com
www.sandytimes.gr
www.thesandytimes.gr