Ο Tom Hardy χάνει στοίχημα και «χτυπάει» τατουάζ δια χειρός DiCaprio

o-tom-hardy-xanei-tstoixima-kai-xtupaei-tatouaz-dia-xeiros-dicaprio

Διπλά κερδισμένος ο DiCaprio, τόσο για το Όσκαρ του, όσο και το στοίχημα με τον Τom Hardy.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 09 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Εκτός από το Όσκαρ Β' Ανδρικού ρόλου για την «Επιστροφή», ο Αμερικανός ηθοποιός έχασε και ένα ενδιαφέρον στοίχημα.

Για πολλά χρόνια, το σίγουρο στοίχημα στο Χόλυγουντ ήταν ότι ο Leonardo DiCaprio δεν θα πάρει βραβείο Όσκαρ, μέχρι που τα κατάφερε με την «Επιστροφή». Ένας από τους «χαμένους» των φετινών Όσκαρ ήταν και ο Tom Hardy, ο οποίος αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη ότι είχε βάλει ένα στοίχημα με τον DiCaprio.

Συγκεκριμένα, ο Hardy δεν πίστευε ότι η Ακαδημία θα αναγνώριζε την ερμηνεία του στην «Επιστροφή». Ο DiCaprio, από την άλλη, προέβλεπε ότι ο Hardy άξιζε μια υποψηφιότητα για τον ρόλο του στη ταινία. Ο Hardy τότε έβαλε ένα ενδιαφέρον στοίχημα με τον DiCaprio, αναφορικά με τις προβλέψεις τους για τις υποψηφιότητες των Όσκαρ, όπου ο «χαμένος» θα έπρεπε να«χτυπήσει» ένα τατουάζ επιλογής του νικητή. Τελικά, όπως γνωρίζουμε, η «Επιστροφή» κέρδισε τρία Όσκαρ και ο Hardy ήταν υποψήφιος για το βραβείο του Β' Ανδρικού ρόλου.

Έτσι λοιπόν ο Hardy μπορεί να κέρδισε την εκτίμηση της Ακαδημίας για την υποψηφιότητα (το οποίο βραβείο κέρδισε τελικά ο Mark Rylance για την ερμηνεία του στην «Γέφυρα των Κατασκόπων»), αλλά έχασε το στοίχημα με το DiCaprio. Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια στο Esquire, το τατουάζ που επέλεξε ο DiCaprio είναι η φράση «Leo knows everything», σε πολύ άσχημο γραφικό χαρακτήρα, όπως έσπευσε να συμπληρώσει. Αποδεχόμενος την ήττα του, ο Hardy συμφώνησε να κάνει το τατουάζ, με την προϋπόθεση ότι ο DiCaprio θα το σχεδίαζε «κανονικά». Για την ώρα πάντως δεν το έχει χτυπήσει, αφού όπως εξήγησε «είναι χάλια».