Συνάντηση Donald Trump-Kanye West στη Νέα Υόρκη

donald-trump-kayne-west
ΤΕΤΑΡΤΗ, 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Ο Kanye θα κατέβει για πρόεδρος των ΗΠΑ τελικά το 2024.

Λίγες μέρες αφού πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, ο Kanye West συνάντησε τον επερχόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ, Donald Trump στη Νέα Υόρκη. Μετά τη συνάντηση στο Trump Tower, έκαναν δηλώσεις σε δημοσιογράφους, με τον Trump να αποκαλεί τον West «καλό άνθρωπο» και να εξηγεί ότι είναι φίλοι «από παλιά».

Από την πλευρά του ο West απέφυγε να αποκαλύψει σε δημοσιογράφους τι συζήτησε με τον επερχόμενο πρόεδρο ή εάν σκοπεύει να τραγουδήσει στην τελετή ορκωμοσίας. «Θέλω μόνο να βγάλω μια φωτογραφία», είπε χαμογελώντας στους δημοσιογράφους. Σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου του Trump, ο ίδιος ο West είχε ζητήσει να βρεθούν.

Αργότερα, ο West αποκάλυψε μέσω Twitter ότι συζήτησαν σειρά πολυπολιτισμικών θεμάτων, όπως το bullying, τη στήριξη των δασκάλων, τον εκσυγχρονισμό των σπουδών και τη βία στο Σικάγο. Ο West συμπλήρωσε ότι είναι «σημαντικό» να υπάρχει ευθεία επικοινωνία με τον μελλοντικό πρόεδρο «εάν πραγματικά θέλουμε αλλαγή». Ο West πρόσφατα είχε ανακοινώσει την πρόθεση του να κατέβει για πρόεδρος των ΗΠΑ το 2020, αλλά φαίνεται ότι θα καθυστερήσει την υποψηφιότητα μέχρι το 2024, σύμφωνα πάλι με ανάρτηση του στο Twitter.

Σε αντίθεση με πολλούς καλλιτέχνες στον χώρο του, ο West φαίνεται να συμπαθεί τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο. Πρόσφατα ο West είχε αποκαλύψει ότι δεν ψήφισε στις εκλογές του Νοεμβρίου, αλλά, εάν ψήφιζε, θα επέλεγε τον Donald Trump. Λίγο μετά τις δηλώσεις αυτές, ο West ακύρωσε συναυλία στο Λος Άντζελες και το υπόλοιπο της περιοδείας του, πριν νοσηλευτεί για λίγες μέρες.