Η Mel C των Spice Girls έπασχε από διατροφική διαταραχή

melanie-chisholm
ΠΕΜΠΤΗ, 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Το πάθος της για την γυμναστική την βοήθησε να αντιμετωπίσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας.10 τρόποι για να επανέλθετε στη διατροφή σας μετά τις γιορτές

Η «Sporty Spice» των Spice Girls αποκάλυψε ότι ανέπτυξε μια διατροφική διαταραχή όσο ήταν μέλος του πετυχημένου συγκροτήματος. Σε άρθρο της για το BBC Good Food, η Melanie Chisholm δήλωσε ότι εντάχθηκε στις Spice Girls στην ηλικία των 20 και ήταν μια «τρελή περίοδος». Εξηγεί ότι η διατροφική διαταραχή προέκυψε όσο βρισκόταν στα φώτα της δημοσιότητας και τις συνεχείς φωτογραφίσεις, τα οποία της δημιούργησαν ανασφάλειες για την εμφάνισή της. Στη συνέχεια παραδέχεται ότι βρισκόταν σε άρνηση για πολύ καιρό, αλλά πάντοτε ήθελε να γίνει καλύτερα, έχοντας καταφύγει σε διάφορες θεραπείες και τον αθλητισμό.

Το πάθος της για τη γυμναστική ήταν καταλυτικό για να αντιμετωπίσει τη διατροφική διαταραχή, αφού απαιτεί μια ισορροπημένη σχέση με το φαγητό. Όπως αναφέρει η ίδια, της αρέσει να μαγειρεύει και πλέον υπάρχει μεγαλύτερη ενημέρωση για τη διατροφή. Όταν ήταν έφηβη, συμπλήρωσε, δεν ήξερε τη διαφορά μιας πρωτεΐνης και ενός υδατάνθρακα, αλλά πλέον χρειάζεται μεγαλύτερη επίγνωση για τη διατροφή.