Ο Will Ferrell και η Kristen Wiig σε ένα μιούζικαλ για τα μιούζικαλ

will-ferrell-kristen-wiig
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Οι δυο τους θα συνεργαστούν στην μεταφορά των «βιομηχανικών μιούζικαλ» του παρελθόντος.

Με το «La La Land» να σαρώνει βραβεία αριστερά και δεξιά, φαίνεται ότι το Χόλιγουντ αρχίζει τις προετοιμασίες για μια γενικότερη αναβίωση των μιούζικαλ. Σύμφωνα με το Deadline, ο Will Ferrell και η Kristen Wiig φαίνεται ότι θα συνεργαστούν σε ένα μιούζικαλ βασισμένο στο βιβλίο «Everything’s Coming Up Profits: The Golden Age Of Industrial Musicals». Την μουσική του μιούζικαλ θα γράψουν ο Marc Shaiman και Scott Wittman, γνωστοί για τη δουλειά τους στα «Smash» και «Hairspray».

Το βιβλίο των Steve Young και Mike Murphy εξετάζει το πώς οι επιχειρήσεις στις ΗΠΑ χρησιμοποιούσαν ερμηνευτές του Broadway για να πρωταγωνιστήσουν σε μια σειρά από παραστάσεις για τους υπαλλήλους τους. Τα μιούζικαλ αυτά συνήθως αποσκοπούσαν στην εκπαίδευση και στο να δώσουν κίνητρα στους υπαλλήλους της επιχείρησης.

Συχνά μάλιστα στα μιούζικαλ αυτά εμφανίζονταν ανερχόμενοι ηθοποιοί και χορευτές σε ρόλους που μάλλον θα ήθελαν να ξεχάσουν. Για την ώρα δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν η Wiig και ο Ferrell θα πρωταγωνιστήσουν στο μιούζικαλ ή εάν θα έχουν εμπλοκή στην παραγωγή από κάποιο άλλο πόστο.