O Jimmy Kimmel αποκάλυψε την αμοιβή του για τα Όσκαρ

Jimmy-kimmel
ΔΕΥΤΕΡΑ, 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Οι υποψηφιότητες για τα Όσκαρ θα ανακοινωθούν στις 24 Ιανουαρίου.

Ο γνωστός κωμικός Jimmy Kimmel θα παρουσιάσει τα βραβεία Όσκαρ το 2017, αναλαμβάνοντας τα ηνία από τον Chris Rock. Ο τηλεοπτικός παρουσιαστής αποκάλυψε ότι η αμοιβή του για τις υπηρεσίες του θα είναι «μόλις» 15.000 δολάρια. Δεν θα είναι η πρώτη εμφάνιση του Kimmel σε αυτόν το ρόλο, αφού στο παρελθόν υπήρξε ο παρουσιαστής των βραβείων Emmy, το 2012 και το 2016.

Όπως δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό αναφερόμενος στη σχετικά χαμηλή αμοιβή, θεώρησε ότι μάλλον είναι «παράνομο» να δοθεί καν αμοιβή για την παρουσίαση. Στη συνέχεια ανέφερε ότι δεν είναι σίγουρος για το εάν μπορούσε να κάνει την αποκάλυψη, αλλά κανείς δεν το είχε απαγορέψει ρητώς.

Στη συνέχεια της συνέντευξης του, ο Kimmel εξήγησε ότι η πρόσληψή του άργησε να ανακοινωθεί γιατί η Ακαδημία των Όσκαρ είχε μια μεγάλη λίστα υποψηφίων. Ο κωμικός ισχυρίστηκε ότι η Ακαδημία έκανε προτάσεις σε άλλους 14 πριν καταλήξουν στον ίδιο. Συμπλήρωσε, με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο, ότι μάλλον βοήθησε το γεγονός πως μένει «απέναντι» από τον χώρο όπου θα πραγματοποιηθεί η επίσημη τελετή τον Φεβρουάριο του 2017.

Οι υποψηφιότητες για τα Όσκαρ αναμένεται να ανακοινωθούν στις 24 Ιανουαρίου, με τους κριτικούς να ψηφίζουν από τις 13 μέχρι τις 21 Φεβρουάριου. Η επίσημη τελετή θα γίνει στις 26 Φεβρουαρίου.