Ό,τι λάμπει στην ομορφιά, είναι glitter

glitter-makigiaz22
ΔΕΥΤΕΡΑ, 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Στις γιορτές όλα γυαλίζουν. Όλα είναι λαμπερά. Φωτεινά, χριστουγεννιάτικα, εξωπραγματικά ωραία. Μήπως έφτασε τη στιγμή να σκεφτούμε εναλλακτικές της λάμψης; Γιατί ό,τι λάμπει -στο μακιγιάζ- δεν είναι απαραίτητα χρυσός. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Γκλίτερ στα μαλλιά
Το είδαμε κι αυτό. Στο Pinterest, στο Instagram, στις σελίδες των περιοδικών. Που γράφει καλύτερα; Στη μαύρη ρίζα μια ξανθιάς κόμης. Ιδανικά μπλε γκλίτερ, ή πράσινο, ή μπλε. Θέλετε να δανειστείτε ιδέες από την Dakota Fanning;

Γκλίτερ στα χείλη
Ακριβώς πάνω στο κραγιόν. Φούξια ή κόκκινο, μην ξεχάσετε να βάλετε περίγραμμα, και να απλώσετε με ένα μικρό βουρτσάκι, γκλίτερ στον ίδιο τόνο. Και κυρίως μην το παρακάνετε. Για να μην ξεχαστείτε κι αρχίσετε να γλείφετε τα χείλια σας από αμηχανία…

Ασημόσκονη παντού
Η Rita Ora έχει βάλει ασημένιο γκλίτερ σαν αϊλάινερ πάνω από τα βλέφαρα της κι έμοιαζε με την Μπαρμπαρέλα του Διαστήματος.

Σύννεφο με αστερόσκονη
Για ένα θεματικό πάρτι, με αρκετό σκοτάδι και φωτορυθμικά, μπορούμε να δοκιμάσουμε κάτι μάλλον πιο εξτρίμ. Ασημένιο γκλίτερ κάτω από τα μάτια. Μόνο με μάσκαρα, τέλεια τονισμένα φρύδια, ρουζ και λιπ-γκλος. Διαφορετικά κινδυνεύουμε να μας κοιτούν όλοι σα να βλέπουν τη διαστημική γυναίκα.

Δάκρυα χρυσού
Η Suki Waterhouse δεν είναι επαγγελματίας μακιγιέζ. Το μυστικό είναι να βάλουμε λίγη βαζελίνη στο πρόσωπο, στο σημείο ακριβώς που θέλουμε να λάμπει. Σαν δάκρυα; Καρδιές; Αστέρια; To βράδυ, αν δυσκολευτείτε στο ντεμακιγιάζ, δοκιμάστε να απομακρύνετε την λάμψη που …περισσεύει, με λίγο σελοτέιπ. Και του χρόνου. 

Σάντυ Τσαντάκη
www.sandytsantaki.com
www.sandytimes.gr
www.thesandytimes.gr