Νέα συνεργασία Scorsese – DiCaprio στο «The Devil in the White City»

leonardo-dicaprio-martin-scorsese
ΠΕΜΠΤΗ, 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Πρόκειται για την έβδομη φορά που θα συνεργαστούν ο σκηνοθέτης και ο ηθοποιός.

Ο Martin Scorsese αποκάλυψε τα μελλοντικά του σχέδια, στα οποία συμπεριλαμβάνεται η μεταφορά του μυθιστορήματος του Erik Larson, «The Devil in the White City». Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Toronto Sun ο βετεράνος σκηνοθέτης δήλωσε ότι «ένα από τα πράγματα που έπρεπε να σταματήσω τους τελευταίους έξι μήνες ήταν οι συναντήσεις για το σενάριο. Θέλουν να ξεκινήσω ξανά τον Ιανουάριο και να δούμε αν μπορούμε να βρούμε ένα τρόπο, γιατί είναι μια εξαιρετική ιστορία».

Τον ρόλο του κατά συρροήν δολοφόνου του μυθιστορήματος, Dr. H. H. Holmes, φέρεται να αναλαμβάνει ο Leonardo DiCaprio. Εφόσον καρποφορήσουν οι διαπραγματεύσεις και η ταινία μπει στο στάδιο της παραγωγής, θα είναι η έβδομη φορά που συνεργάζονται ο ηθοποιός με τον σκηνοθέτη. Η πρώτη τους συνεργασία ήταν στις «Συμμορίες της Νέας Υόρκης» το 2002 και στη συνέχεια δούλεψαν μαζί σε ταινίες όπως ο «Πληροφοριοδότης», το «Νησί των καταραμένων» και τον «Λύκο της Wall Street»

Στα υπόλοιπα πλάνα του Scorsese, πέραν του «The Irishman» με τον Robert De Niro, συμπεριλαμβάνονται βιογραφικές ταινίες για τον Frank Sinatra και τον Evel Knievel. Η επόμενη ταινία του Scorsese που θα βγει στις αίθουσες είναι το «Silence» με τον Liam Neeson.