Η πόλη του Ντιτρόιτ τιμά τον Stevie Wonder

stevie-wonder Chip East
ΤΡΙΤΗ, 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

«Πρέπει να ενωθούμε και να δουλέψουμε μαζί» σχολίασε ο μουσικός για τον Trump.

Η «Λεωφόρος Stevie Wonder» στην πόλη του Ντιτρόιτ είναι πλέον γεγονός, αφού η γενέτειρα του μεγάλου καλλιτέχνη αποφάσισε να τον τιμήσει. Ο 66χρονος μουσικός παρευρέθηκε στην επίσημη τελετή μετονομασίας της »Milwaukee Avenue» σε «Stevie Wonder Boulevard» την προηγούμενη εβδομάδα.

Πριν από την συνέντευξη Τύπου ο Stevie Wonder ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν για να πάρει ένας δρόμος το όνομα του. «Προφανώς είναι ένα καταπληκτικό συναίσθημα – απίστευτο αν μη τι άλλο. Ποτέ δεν φαντάστηκα ότι θα μπορούσε να συμβεί όσο ζω. Υποθέτω ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που έγιναν στην ζωή μου τα οποία δεν θα μπορούσα να είχα φανταστεί. Είμαι πάρα, πάρα πολύ ευγνώμων» δήλωσε σε δημοσιογράφους ο καλλιτέχνης, όταν ρωτήθηκε πώς νιώθει για την τιμή.

Ερωτηθείς για την εκλογή του Donald Trump ως Προέδρου των ΗΠΑ, ο μουσικός απάντησε ότι «έχουμε μια επιλογή, να κάνουμε το καλό ή το κακό. Να κάνουμε το καλό ή το κακό για τον άλλο. Νομίζω ότι ο εκλεγείς Πρόεδρος έχει να πάρει μια απόφαση». Στην συνέχεια εξήγησε ότι «είναι ωραίο να λέμε ότι θα κάνουμε την Αμερική ξανά μεγάλη. Πράγματι, η Αμερική είναι μεγάλη. Απλά πρέπει να την κάνουμε μεγαλύτερη. Αυτό απαιτεί να ενωθεί όλος ο κόσμος. Υπάρχει ένα μάθημα που μας έδειξε ο Πρόεδρος Barack Obama που λέει ότι πρέπει να ενωθούμε, να δουλέψουμε μαζί και να είμαστε μαζί ως ενωμένοι άνθρωποι αυτής της χώρας».