Πώς αντέδρασε ο καλλιτεχνικός κόσμος στον θάνατο του George Michael

george-michael
ΤΡΙΤΗ, 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Φίλοι, συνάδελφοι και φαν του εκλιπόντος αστέρα εξέφρασαν τη θλίψη τους στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο ξαφνικός θάνατος του George Michael ανήμερα των Χριστουγέννων, όπως είναι φυσικό, σκόρπισε θλίψη στους φίλους, συναδέλφους και φίλους του. Πολλοί εξ αυτών εξέφρασαν την λύπη τους μέσω του Twitter.

Ο άλλοτε συνεργάτης του στους Wham! Andrew Ridgeley εξέφρασε την τεράστια θλίψη του για τον χαμό του αγαπημένου του φίλου του.

Ο ηθοποιός George Takei ευχήθηκε στον Michael να αναπαυθεί στα αστέρια, έχοντας βρει πια την Ελευθερία και την Πίστη του.

H τηλεπαρουσιάστρια και κωμικός Ellen DeGeneres εξέφρασε την λύπη της για τον χαμού του φίλου της και εξαιρετικού ταλέντου.

Άλλοι φίλοι και φαν του Michael, όπως ο Ricky Gervais, ο Ryan Reynolds και ο MC Hammer ήταν πιο λακωνικοί στις δηλώσεις τους.

Ο Βρετανός κωμικός James Corden σχολίασε ότι ο George Michael υπήρξε τεράστια πηγή έμπνευσης και υποκλίθηκε στην ικανότητα του να είναι πάντοτε ένα βήμα μπροστά από την εποχή του.

Η Tyra Banks έγραψε στον λογαριασμό της ότι αυτά τα Χριστούγεννα είναι εξίσου όμορφα και λυπητερά και εξήρε το ταλέντο και ομορφιά που δημιούργησε ο Michael με τα τραγούδια του.

Ο Marc Ronson αποκάλυψε ότι αγόρασε το «Listen Without Prejudice» στα 15 του και τον «προετοίμασε» για τον Stevie Wonder.

Στη συνέχεια εξήγησε ότι εκτός από παγκόσμιο φαινόμενο στην pop, ο George Michael ήταν ένας από τους πραγματικά μεγάλους Βρετανούς της soul.