O Martin Shkreli αγόρασε και το «Tha Carter V» του Lil Wayne

martin-shkreli Joshua Roberts
ΤΡΙΤΗ, 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Δεν βγήκε το 2013 λόγω διαφωνίας μεταξύ του καλλιτέχνη με τη δισκογραφική του.

Μετά τον πιο ακριβό δίσκο όλων των εποχών, ο Martin Shkreli ισχυρίζεται ότι αγόρασε και το πολυαναμενόμενο «Tha Carter V» του Lil Wayne. Σύμφωνα με δημοσίευση του ίδιου του Shkreli στο Periscope, έχει αγοράσει το «πιο αποκλειστικό και περιζήτητο» rap δίσκο.

Reuters / Andrew Innerarity

Αφού ρώτησε τους followers του να μαντέψουν σε ποιον δίσκο αναφέρεται, ανέβασε ένα μικρό απόσπασμα από το ένα τραγούδι του δίσκου. Ο Shkreli περηφανεύτηκε στην κάμερα ότι το τραγούδι γράφτηκε για το ίδιο και σχολίασε ότι ο δίσκος του Lil Wayne «θα ξεπεράσει» εκείνο των Wu-Tang Clan. Όταν ρωτήθηκε πόσο κόστισε το «Tha Carter V», ο Shkreli απέφυγε να απαντήσει. Το «Once Upon A Time In Shaolin» των Wu-Tang Clan πάντως του είχε κοστίσει γύρω στα δυο εκατομμύρια δολάρια.

To «Once Upon A Time in Shaolin» κόστισε δυο εκατομμύρια δολάρια στον Shkreli.

Το «Tha Carter V» επρόκειτο να κυκλοφορήσει το 2013, αλλά τελικά δεν βγήκε ποτέ λόγω διαφωνίας μεταξύ του Lil Wayne και του ιδιοκτήτη της Cash Money Records, Birdman. Σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ η πλευρά του Lil Wayne έχει επιβεβαιώσει ότι το απόσπασμα που ανέβηκε είναι όντως από το «Tha Carter V» και ερευνά πώς κατέληξε στα χέρια του Shkreli ο δίσκος, δεδομένου ότι ο ράπερ δεν φαίνεται να είχε δώσει την ολοκληρωμένη εκδοχή του δίσκου στον Birdman.