«Τα Κακά Κορίτσια» γίνονται μιούζικαλ από την Tina Fey

tina-fey
ΤΡΙΤΗ, 03 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Η θεατρική μεταφορά της εφηβικής κωμωδίας με τη Lindsay Lohan βρίσκεται στα σκαριά, με τη σκηνοθεσία της να έχει αναλάβει ο βραβευμένος με Tony Casey Nicholaw.

Στη πρώτη σεναριογραφική δουλειά της για τη μεγάλη οθόνη ετοιμάζεται να επιστρέψει η Tina Fey. Η 47χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός, κωμικός, σεναριογράφος και παραγωγός θα μεταφέρει στη θεατρική σκηνή «Τα Κακά Κορίτσια» και δη υπό τη μορφή μιούζικαλ, δεκατρία χρόνια μετά την πρεμιέρα τους στο σελιλόιντ δια χειρός Mark Waters.

Η δημοφιλής εφηβική κωμωδία με τις Lindsay Lohan, Rachel McAdams και Amanda Seyfried ακολουθεί την ιστορία της Cady, που φτάνει στο νέο σχολείο της στο Ιλινόις και έρχεται αντιμέτωπη με τη Regina, την πιο όμορφη και δημοφιλή μαθήτρια καθώς ερωτεύεται το φίλο της. Και μπορεί στο φιλμ, η Fey να ενσάρκωνε την καθηγήτρια μαθηματικών του σχολείου, όπου φοιτούσαν «Τα Κακά Κορίτσια», ωστόσο στη θεατρική μεταφορά τους δεν σκοπεύει να αναλάβει ρόλο ηθοποιού.

Την παράσταση δουλεύει μαζί με το σύζυγό της, Jeff Richmond, ο οποίος θα γράψει τους στίχους και τη μουσική, ενώ τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο βραβευμένος με Tony, Casey Nicholaw.

Η πρεμιέρα του μιούζικαλ «Τα Κακά Κορίτσια» θα γίνει στις 31 Οκτωβρίου 2017 στο National Theatre στην Ουάσινγκτον των ΗΠΑ.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΦΑΡΑΖΗ