Tom Jones για BBC: «Μου συμπεριφέρφονται καλύτερα στην οικοδομή»

tom-jones-the-voice
ΤΕΤΑΡΤΗ, 04 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Αιτία του εκνευρισμού του η άκομψη αντικατάστασή του από το BBC στο «The Voice».

Ο Sir Tom Jones εξέφρασε την αγανάκτηση και τον θυμό του για την συμπεριφορά του BBC προς το πρόσωπό του, σχολιάζοντας ότι του «συμπεριφέρονται καλύτερα σε οικοδομή». Ο Ουαλός τραγουδιστής θα επιστρέψει ως «coach» στον νέο κύκλο της βρετανικής εκδοχής της τηλεοπτικής εκπομπής «The Voice», η οποία έχει μετακομίσει πλέον στο ITV.

Ο Jones υπήρξε «coach» στην εκπομπή όσο προβαλλόταν και από το BBC, αλλά δεν μάσησε τα λόγια του όταν η παραγωγή τον αντικατέστησε με τον Boy George, δίχως να συζητήσει μαζί του πρώτα. Συγκεκριμένα, ο Jones φέρεται να τους «έστειλε στον αγύριστο» για την υποτιμητική συμπεριφορά προς το πρόσωπο του. Σε πρόσφατη συνέντευξη στους Radio Times ο τραγουδιστής μίλησε για την εμπειρία του.

ASSOCIATED PRESS
«Ήμουν νευριασμένος. Ποτέ δεν έμαθα ποιος πήρε την απόφαση. Ήταν απόφαση της εταιρείας παραγωγής Wall to Wall και του BBC και ακόμα δεν ξέρω γιατί» σχολίασε ο ίδιος. «Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν γιατί το άφησαν για τόσο αργά μέσα στην ημέρα. Όταν λάβαμε το τηλέφωνο, ρωτήσαμε πότε πάρθηκε η απόφαση και απάντησαν την προηγούμενη μέρα και πως θα το δημοσιοποιούσαν την επόμενη. Όμορφα!» συμπλήρωσε.

Στην συνέχεια ο θρυλικός τραγουδιστής εξήγησε ότι τον πόνεσε ο τρόπος που του ανακοινώθηκε η λήξη συνεργασίας και ότι όταν δούλευε σε εργοστάσια και οικοδομές, του δίνανε προειδοποίηση τουλάχιστον μιας εβδομάδας. «Δεν σε παίρνουν την προηγούμενη για να σου πουν να μην έρθεις την επόμενη μέρα. Δεν παίρνεις τέτοια απόφαση μέσα σε μια μέρα» ανέφερε χαρακτηριστικά. Ο διευθυντής του BBC, Danny Cohen, έχει εκφράσει την πραγματική λύπη του για την απογοήτευση που ένιωσε ο Jones για τη συμπεριφορά των παραγωγών προς το πρόσωπό του.