Η επιστροφή του original Spock

i-epistrofi-tou-original-spock

πηγή: www.imdb.com

ΤΕΤΑΡΤΗ, 02 ΜΑΙΟΥ 2012

Στην τελευταία του εμφάνιση ως Spock, ο ηθοποιός Leonard Nimoy, ανακοίνωσε ότι αποσύρεται οριστικά από τη δράση στους …γαλαξίες του Star Trek. Μετά την πρόσφατη συνέντευξη, που έδωσε στο CNN, όμως οι φήμες ότι το «live long and prosper» βιάστηκαν να του το πουν οι φανς, άρχισαν να οργιάζουν.

Μία εμφάνιση του και η ατάκα «Το συζητάμε, το συζητάμε» στην ερώτηση του δημοσιογράφου «αν θα σκεφτόταν την επιστροφή του στο επόμενο sequel του Star Trek», ήταν αρκετά για να ξεκινήσει μία έρευνα για το αν και κατά πόσο ο 81 χρονος σήμερα Leonard Nimoy, θα επιστρέψει στην μεγάλη οθόνη για να υποδυθεί μία τελευταία φορά τον χαρακτήρα που τον έκανε διάσημο.

Ο ηθοποιός από τη Βοστόνη, ανακοίνωσε τον Απρίλιο του 2010 ότι αποσύρεται οριστικά από τον ρόλο του Spock, τόσο λόγω ηλικίας όσο και για το ότι ήθελε να δώσει τη δυνατότητα στον Zachary Quinto, ο οποίος υποδύεται μία νεαρότερη εκδοχή του Spock στην ταινία του JJ Abrams, να χτίσει το δικό του ρόλο.

Έκτοτε ο Nimoy υποτίθεται ότι είχε αποσυρθεί όχι μόνο από το συγκεκριμένο ρόλο αλλά κάθε είδους «υποκριτική». Ωστόσο και τη φωνή του δάνεισε για την τηλεοπτική σειρά «Fringe» και συμμετείχε ως «Sentinel Prime» στην τελευταία ταινία των Transformers «Dark of the Moon».

Αυτά από μόνα τους είναι ικανά να κάνουν τις φήμες για ενδεχόμενη επιστροφή του στον Spock, τουλάχιστον αληθοφανή. Σύμφωνα με τον Guardian, λοιπόν, οι τελευταίες πληροφορίες τον θέλουν να έχει ήδη δεχτεί το ρόλο και προς τέρψιν των απανταχού φανς, o Leonard Nimoy θα επιστρέψει ως «Spock Prime», φτάνοντας τις 8 ταινίες υποδυόμενος τον ίδιο χαρακτήρα.

Η πληροφορία εξάλλου επιβεβαιώθηκε και μέσω twitter. Μάλιστα ο Nimoy σύμφωνα με τις ίδιες πηγές έχει ήδη ολοκληρώσει τα γυρίσματα των σκηνών του για το «Star Trek 2».

Υπομονή λοιπόν μέχρι του χρόνου τον Μάιο, οπότε και έχει οριστεί η προβολή της ταινίας στους κινηματογράφους.