Η Emma Watson τραγουδά στην «Πεντάμορφη και το Τέρας»

emma-watson-beaty-and-the-beast
ΤΡΙΤΗ, 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Το live action ριμέικ της κλασσικής ταινίας της Disney θα κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο.

Η Disney δημοσίευσε ένα νέο μίνι-τρέιλερ για το live-action ριμέικ της «Πεντάμορφης και το Τέρας», το οποίο αναμένεται στις αίθουσες φέτος τον Μάρτιο. Στο τρέιλερ εμφανίζεται η Emma Watson να ερμηνεύει το τραγούδι «Belle», το οποίο είχε γραφτεί για την ταινία animation που κυκλοφόρησε το 1991.

Όπως αποκαλύπτει το τρέιλερ, η Watson ενσαρκώνει την Belle, ενώ ο Dan Stevens (ο οποίος είχε παίξει στον «Πύργο του Ντάουντον») το Τέρας. Πλάι τους θα εμφανιστούν οι Ian McKellen, Ewan McGregor, Kevin Kline και Emma Thompson. Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Bill Condon (σκηνοθέτης των δυο τελευταίων ταινιών της σειράς «Twilight»), ενώ το σενάριο είναι του Stephen Chbosky, ο οποίος είχε γράψει «Τα πλεονεκτήματα του να είσαι στο περιθώριο» του 2012.

Ο σκηνοθέτης δήλωσε ότι ενθουσιάστηκε με την προοπτική μιας live-action εκδοχής της κλασικής ταινίας της Disney. «Όταν κάτι είναι τόσο τέλειο, γιατί να το επιχειρήσεις; Η απάντηση είναι ότι η τεχνολογία έχει φτάσει πια τις ιδέες που εισήχθησαν σε αυτή την ταινία», εξήγησε ο Condon.