Η Πεντάμορφη και το Τέρας, τώρα, και σε βερνίκι νυχιών

pentamorfi-kai-to-teras3
ΤΕΤΑΡΤΗ, 11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Θα το δούμε κι αυτό. Με την πρεμιέρα της ταινίας να έχει προγραμματιστεί μέσα στην άνοιξη, οι εταιρίες καλλυντικών σκέφτονται πως να αυξήσουν τις πωλήσεις τους… Ετοιμαστείτε να δοκιμάσετε αποχρώσεις σε βερνίκια νυχιών σε στιλ Beauty and the Beast. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Mαμάδες και κόρες
Την ταινία κινουμένων σχεδίων την έχω δει δεκάδες φορές. Ξέρω τα τραγούδια απέξω, τις λεπτομέρειες από τα φορέματα και τα σακάκια, θυμάμαι τις πετυχημένες ατάκες και τα χρώματα του φιλμ.

Και τώρα που το έργο θα προβληθεί και στη μεγάλη οθόνη με ηθοποιούς, η προσμονή είναι μεγάλη. Κυρίως από τα κορίτσια που θαυμάζουν την Belle, ή μήπως και από τις μαμάδες;

Το στόρι
H Emma Watson με κίτρινο φόρεμα, ρομαντικό χτένισμα, διακριτικά βαμμένη. Και τα χέρια της; Όπως και να είναι βαμμένα, εμείς θα εμπνευστούμε από το στόρι του παραμυθιού. Και θα αναζητήσουμε βερνίκια σε αποχρώσεις του ανοιχτού κίτρινου, του ανοιχτού πράσινου, του μπορντό, του ροζ και του φούξια, για το τελευταίο ροδοπέταλο, τον Γκαστόν, την πρόσκληση σε τσάι, την καλεσμένη στον χορό. 

Next March, you are invited to #BeOurGuest. 🌹

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Beauty and The Beast (@beautyandthebeast) στις

Χάπι-έντ
Αν το παραμύθι θα έχει χάπι-έντ; Ευτυχώς στον κόσμο της ομορφιάς δεν πρέπει να ανησυχούμε γι’αυτό. Αρκεί να προσθέσουμε μαγεία, και μπαρόκ αισθητική. Και να τραγουδάμε μαζί με την Emma Watson όσο στεγνώνει το βερνίκι… 

#BeOurGuest and see an all-new look at Beauty and the Beast tonight during the #GoldenGlobes 🌹

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Beauty and The Beast (@beautyandthebeast) στις

Σάντυ Τσαντάκη
www.sandytsantaki.com
www.thesandytimes.gr
www.sandytimes.gr