Πρώτες εικόνες του Joseph Fiennes ως Michael Jackson

Joseph-fiennes-michael-Jackson
ΤΕΤΑΡΤΗ, 11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Ο Joseph Fiennes θα ενσαρκώσει τον βασιλιά της ποπ Michael Jackson στο επεισόδιο «Elizabeth, Michael & Marlon» της κωμικής βρετανικής σειράς «Urban Myths», το οποίο θα προβληθεί στις 19 Ιανουαρίου.

Η κωμική σειρά της Sky Arts αναπαριστά φήμες και μύθους διαφόρων διασημοτήτων και στο συγκεκριμένο επεισόδιο η Stockard Channing θα παίξει την Elizabeth Taylor και ο Brian Cox τον Marlon Brando.

Το «Elizabeth, Michael & Marlon» εστιάζει σε μια φήμη, η οποία μάλιστα καταγράφηκε στο Vanity Fair το 2011, σύμφωνα με την οποία, η Elizabeth Taylor, ο Michael Jackson και ο Marlon Brando μοιράστηκαν ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο μετά τα τρομοκρατικά χτυπήματα της 11ης Σεπτεμβρίου το 2001. Σύμφωνα με τον μύθο, ο Jackson είχε καλέσει τους δυο ηθοποιούς στη συναυλία που έδωσε στο Madison Square Garden και μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις, οι τρεις αποφάσισαν να ταξιδέψουν οδικώς στην Καλιφόρνια για ασφάλεια. Πρώην υπάλληλος του τραγουδιστή ισχυρίστηκε ότι κατάφεραν να φτάσουν μόνοι μέχρι το Οχάιο, έχοντας κάνει αρκετές στάσεις στο δρόμο σε φαστφουντάδικα.

Η επιλογή του Fiennes, ενός λευκού ηθοποιού, στον ρόλο του Michael Jackson είχε σχολιαστεί αρνητικά. Ο ίδιος ο ηθοποιός απάντησε στους επικριτές του ότι είναι κατάλληλος για τον ρόλο. «Είμαι ένας λευκός τύπος της μεσαίας τάξης από το Λονδίνο. Είμαι συγκλονισμένος όπως και εσείς. Ο [Michael Jackson] οπωσδήποτε είχε ένα θέμα – με το χρώμα της επιδερμίδα του – και αυτό είναι κάτι το οποίο πιστεύω. Πιθανόν ήταν πιο κοντά στο δικό μου χρώμα, παρά στο αρχικό του», σχολίασε ο Fiennes.