Το νέο ξανθό είναι πορτοκαλί

portokali-mallia
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Το νέο χρώμα στην απόχρωση των μαλλιών δεν είναι ξανθό, ούτε κόκκινο. Είναι πορτοκαλοκίτρινο. Ξανθοπορτοκαλί ή κάτι τέτοιο. Ή όταν η Πίπη Φακιδομύτη συνάντησε την Annie. της Σάντυς Τσαντάκη

Για γερούς λύτες

Δεν είναι εύκολο χρώμα. Ούτε για να το πετύχεις, ούτε για να το υποστηρίξεις. Μην πάτε λοιπόν στον κομμωτή σας με την ανακάλυψη του αιώνα, ούτε θα πρότεινα να πειραματιστείτε με δύο βαφές στο σπίτι και αρκετό οξυζενέ. Είναι μια απόχρωση της στιγμής, τρελή, διασκεδαστική, σχεδόν φλούο, σίγουρα πανκ.

Πορτοκαλί στα άκρα

Πώς θα την περιγράφαμε; Σαν το πιο ξανθό μαλλί που έχουμε δει, το οποίο, όμως, για έναν ανεξήγητο λόγο δεν πέτυχε με την πρώτη και ξέβαψε. Έγινε πορτοκαλί. Γυαλιστερό, ξεθωριασμένο, κάτι ενδιάμεσο. 

Οι πρώτες, τολμηρές σταρ

Ποιες το έχουν ήδη δοκιμάσει; Η Georgia May Jagger, η Kylie Jenner, η Bella Thorne, αλλά μην προσπαθήσετε να τις δείτε, γιατί το πιο σίγουρο είναι πως θα το έχουν ήδη αλλάξει, σε κάτι πιο φυσικό, γήινο, πιστευτό.

Μόδα είναι θα περάσει

Η αλήθεια είναι πως όποτε δεν είμαστε καλά, στα μαλλιά μας ξεσπάμε. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να τα δοκιμάσουμε όλα. Αν δεν τα έχουμε βάψει μπλε ή ροζ, ή πράσινα ή μοβ, τουλάχιστον το ξανθοπορτοκαλί είναι πιο σίγουρο ότι θα ταιριάζει με το δέρμα μας και τα μάτια μας. Δεν λένε πάντα οι κομμωτές πως πρέπει να ανανεωθούμε; 

Σάντυ Τσαντάκη

www.sandytsantaki.com

www.sandytimes.gr

www.thesandytimes.gr