Πόση λακ βάζει η Blake Lively στα μαλλιά της;

blake-lively-kontino
ΔΕΥΤΕΡΑ, 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Την ξεχωρίσαμε στη σειρά Gossip Girl όταν μας συστήθηκε σαν Serena van der Woodsen. Πάντα με φορέματα, υπέροχα μαλλιά, το απόλυτο θηλυκό στον 21ο αιώνα. H Blake Lively ως μαμά, ηθοποιός, σύζυγος, μοιάζει να έχει κρυμμένη λακ πάντα στην τσάντα της. Ξηρό σαμπουάν; Λάδι; Ας την ανοίξουμε για να μάθουμε… της Σάντυς Τσαντάκη

Χωρίς φλας

Mακριά, ξανθά μαλλιά, πάντα με κίνηση, όχι κοκκαλωμένα, ανάλαφρα, με μια μικρή μπούκλα στο τελείωμα… Την έχουμε δει ξανθιά, καστανή, κοκκινομάλλα, αλλά την προτιμάμε σίγουρα ξανθιά. Οι φωτογράφοι την πετυχαίνουν έγκυο στον δρόμο, φορτωμένη από το σούπερ μάρκετ, για ψώνια στα μαγαζιά, και είναι πάντα όμορφη, χαμογελαστή, λαμπερή. Ακτινοβολία χωρίς φλας.

Δίχως ανταύγειες

Αν παρατηρήσουμε τα μαλλιά της μπορούμε κάτι να καταλάβουμε. Και για τη δική μας περιποίηση. Τα μαλλιά της δεν έχουν ανταύγειες, μοιάζουν φυσικά, άρα έχει ένα χρώμα, οπότε δεν τα ταλαιπωρεί. Τα φροντίζει.

Η νέα Rita

Συχνά τα χτενίζει στο πλάι. Δίνει όγκο σαν σύγχρονη Rita Hayworth και φέρνει όλα τα μαλλιά από την μία πλευρά της χωρίστρας και τα άλλα μένουν διακριτικά πίσω από το αυτί με ένα ρετρό χτενάκι που δεν αποκαλύπτεται. 

Παραλλαγές στο ίδιο θέμα

Και ο σύζυγος της, Ryan Reynolds, μοιάζει ευτυχισμένος όταν την συνοδεύει σε βαρετές πρεμιέρες και απονομές. Έχουν δύο παιδιά μαζί. Κι εκείνη μπορεί να περηφανεύεται ότι έχει παίξει σε φιλμ του Woody Allen, έχει υπογράψει συμβόλαιο με εταιρία-κολοσσό καλλυντικών, αυτό δεν την εμποδίζει όμως να πειραματίζετει με τα μαλλιά της. Και την εικόνα της. Στο Cafe Society

Ραντεβού στο Παρίσι

Γιατί το στιλ της είναι αυστηρό. Φορέματα και γόβες. Σήμα κατατεθέν και η ελιά στο πρόσωπο μαζί με το χαμόγελο. Από τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν, σίγουρα δεν την προτιμάμε με μπούκλες πριν από καμία δεκαετία, γιατί ήταν ένα συνηθισμένο κορίτσι, μας αρέσει με πιασμένα μαλλιά, σαν ένα βιαστικό σινιόν που έφτιαξε μόνη της, δευτερόλεπτα πριν φύγει από το σπίτι, έχει δοκιμάσει και μικρά κοτσιδάκια σαν πριγκίπισσα, χωρίς μεγάλη επιτυχία. Τα ίσια μαλλιά δεν την κολακεύουν και τόσο, από τις ωραιότερες εμφανίσεις της ήταν στην απονομή των τηλεοπτικών βραβείων Emmy, με εντυπωσιακό φόρεμα Versace και μαλλιά πιασμένα πίσω, ψηλά, με αλογουρά και μια πελώρια, αυστηρή κοτσίδα. Ε, αυτό, μπορούμε να το κάνουμε κι εμείς… Την ίδια κοτσίδα «φόρεσε» και στο Φεστιβάλ των Καννών, οπότε ευκαιρία να εξασκήσουμε και τα γαλλικά μας. 

Σάντυ Τσαντάκη

www.sandytsantaki.com

www.sandytimes.gr

www.thesandytimes.gr