Καθυστερεί η συνέχεια του «World War Z»

world-war-z
ΤΡΙΤΗ, 07 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Ακυρώθηκε το reboot του «Παρασκευή και 13» λόγω του «Rings».

Η Paramount έχει αφαιρέσει την πολυαναμενόμενη συνέχεια του «World War Z» από το πρόγραμμα κυκλοφοριών της. Αρχικά θα κυκλοφορούσε τον Ιούνιο, παράλληλα με την «Μούμια» με τον Tom Cruise, οπότε είναι πιθανό η Paramount να φοβήθηκε τον ανταγωνισμό. Το «World War Z» ήταν μια από τις μεγαλύτερες εισπρακτικές επιτυχίες στην καριέρα του Brad Pitt, με έσοδα της τάξης των 540 εκατομμυρίων δολαρίων.

Δημοσίευμα του Variety όμως αφήνει να εννοηθεί ότι μπορεί να υπάρχουν άλλοι λόγοι που αναβλήθηκε η πρεμιέρα της συνέχειας, αφού δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ακόμα η νέα ημερομηνία. Πηγή από την Paramount ανέφερε στο Variety ότι η εταιρεία ελπίζει σε κυκλοφορία το 2018 ή το 2019, ενώ ισχυρίστηκε ότι η ημερομηνία κυκλοφορίας ήταν ανέκαθεν ελαστική, δεδομένου ότι δεν έχουν ξεκινήσει καν τα γυρίσματα.

Photofest

Αντίθετα, τα νέα δεν είναι καλά για τους φανς του Jason Voorhees, αφού η Paramount φαίνεται να ακύρωσε τελικά το reboot του «Παρασκευή και 13», τουλάχιστον για την ώρα. Η πρεμιέρα ήταν προγραμματισμένη για τον Οκτώβριο, αλλά την αντικατέστησε στο πρόγραμμα κυκλοφοριών της η νέα ταινία του Darren Aronofky, «mother!», με την Jennifer Lawrence. Το Hollywood Reporter από την πλευρά του ισχυρίζεται ότι η παραγωγή σταμάτησε λίγες μόλις βδομάδες πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Το δημοσίευμα πιθανολογεί ότι η διαφαινόμενη εμπορική αποτυχία του «Rings: Σήμα Κινδύνου 3» (μόλις 13 εκατομμύρια δολάρια το σαββατοκύριακο) «έβαλε πάγο» στα σχέδια για ένα νέο reboot.