Πρώτες εικόνες της νέας Lara Croft

alicia-vikander Fred Thornhill
ΤΡΙΤΗ, 07 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Η Alicia Vikander αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο μετά την Angelina Jolie.

Διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα του reboot της σειράς «Tomb Raider», με την Alicia Vikander στον ρόλο της Lara Croft. Η Vikander, η οποία βραβεύτηκε πέρσι με Όσκαρ για την ερμηνεία της στην ταινία «Το κορίτσι από τη Δανία» αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο από την Angelina Jolie. Ο Walton Goggins (από το «Μισητοί οκτώ») θα ερμηνεύει τον βασικό κακό της ταινίας, ενώ ο Daniel Wu (από την σειρά «Into The Badlands») θα υποδυθεί τον καπετάνιο ενός πλοίου που βοηθά την Croft να βρει τον πατέρα της.

Αυτή θα είναι η τρίτη ταινία «Tomb Raider» βασισμένη στη γνωστή σειρά βιντεοπαιχνιδιών με την Lara Croft. Η πρώτη ταινία «Tomb Raider» κυκλοφόρησε το 2001, ενώ η δεύτερη, με τίτλο «Tomb Raider: Το λίκνο της ζωής», το 2003. Η παραγωγή της νέας ταινίας ξεκίνησε τον Ιανουάριο και αναμένεται να κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της στις 28 Μαρτίου 2018.

Η Lara Croft έκανε το «comeback» της στα βιντεοπαιχνίδια με τα «Tomb Raider» το 2013 και το «Rise of the Tomb Raider» το 2015.

Η Camilla Luddington, η οποία έδωσε τη φωνή της στην Lara Croft στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της σειράς, είχε εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον πρωταγωνιστικό ρόλο,  σε συνέντευξή της στο  Entertainment Weekly. Παρά το γεγονός ότι οι παραγωγοί στράφηκαν αλλού, η ίδια έδωσε την «ευλογία» της στην επιλογή της Vikander και δήλωσε ότι ανυπομονεί να δει πώς θα ερμηνεύσει τον ρόλο.