Adele: «Η Beyoncé έπρεπε να πάρει το βραβείο»

grammys-adele-2 Lucy Nicholson
ΔΕΥΤΕΡΑ, 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

«Το «Lemonade» ήταν απλά μνημειώδες, Beyoncé. Είσαι το φως μας», σχολίασε στα Grammys.

Η Adele μπορεί να απέσπασε τα δυο μεγάλα βραβεία Grammy, για καλύτερο δίσκο και τραγούδι της χρονιάς , αλλά η ίδια θεωρεί ότι η Beyoncé, την οποία και αποθέωσε, έπρεπε να τα κερδίσει. «Το όνειρο μου και το είδωλό μου είναι η Queen Bey. Σε λατρεύω και με συγκινείς στη ψυχή κάθε μέρα και το κάνεις για σχεδόν 17 χρόνια. Θέλω να γίνεις η μαμά μου», δήλωσε η Βρετανίδα τραγουδίστρια κατά την αποδοχή του βραβείου για τον δίσκο της χρονιάς.

Αργότερα, όταν ανέβηκε στη σκηνή για το album της χρονιάς, η Adele δήλωσε: «Δεν μπορώ να αποδεχτώ αυτό το βραβείο. Το «Lemonade» ήταν απλά μνημειώδες, Beyoncé. Ήταν τόσο μνημειώδες, καλομελετημένο, όμορφο και γεμάτο ψυχή… το εκτιμούμε. Όλοι οι καλλιτέχνες εδώ σε λατρεύουμε. Είσαι το φως μας».

Στο ξεκίνημα της βραδιάς, η Adele ερμήνευσε την μεγάλη επιτυχία της, «Hello», ενώ αναγκάστηκε να ξεκινήσει ξανά από την αρχή το αφιέρωμά της στο George Michael. Στα μέσα της διασκευής του «Fast Love», η Adele έκανε μια παύση, απολογήθηκε στο κοινό λέγοντας ότι «δεν μπορώ να τα θαλασσώσω» και ξεκίνησε το τραγούδι από την αρχή.