Ice-T και Carlos Santana στηρίζουν Adele

ice-t-carlos-santana
ΤΕΤΑΡΤΗ, 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια απέσπασε πέντε βραβεία Grammy στη λαμπρή τελετή.

Παρά τον θρίαμβο της Adele στα βραβεία Grammy, πολλοί θεώρησαν ότι η Beyoncé άξιζε κάτι παραπάνω – συμπεριλαμβανομένης της ίδιας της Adele. Από την άλλη, υπάρχουν και εκείνου που θεωρούν ότι η νίκη της Adele ήταν πέρα για πέρα δίκαιη, όπως ο Ice-T και ο Carlos Santana.

Reuters

Ο Ice-T σχολίασε στη New York Post ότι δύσκολα μπορεί να ξεπεράσει κανείς την Adele. Αν και θεωρεί ότι αμφότερες οι τραγουδίστριες θα μπορούσαν να κερδίσουν, εκθείασε την Adele επειδή μίλησε υπέρ της Beyoncé. Ο Ice-T δήλωσε περήφανος για τον Chance The Rapper, ο οποίος κέρδισε τα βραβεία του καλύτερου νέου καλλιτέχνη, καλύτερης rap ερμηνείας και καλύτερου rap δίσκου. Παράλληλα, σχολίασε ότι τα Grammys αγνοούσαν την rap για πολλά χρόνια και χαίρεται που αυτό έχει αλλάξει.

Reuters

Από την πλευρά του ο Carlos Santana ήταν πιο καυστικός στα σχόλιά του στην New Zealand Herald, αφού εξέφρασε την άποψη ότι η Adele κέρδισε επειδή «μπορεί να τραγουδήσει κανονικά». Αναφορικά με την Beyoncé, σχολίασε ότι η μουσική της είναι «περισσότερο σαν μόντελινγκ», εξηγώντας ότι τα τραγούδια της είναι «μουσική για να παρουσιάσει ένα φόρεμα», οπότε δεν την θεωρεί «κανονική τραγουδίστρια», αλλά περισσότερο μοντέλο.