Mel Gibson για την «Ομάδα Αυτοκτονίας 2»;

mel-gibson Phil McCarten
ΠΕΜΠΤΗ, 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης φέρεται να ενδιαφέρεται και «εξοικειώνεται» με το κόμικ της DC.

Το άστρο τού Mel Gibson αρχίζει και λάμπει ξανά, αφού μετά την επιτυχία «Αντιρρησίας συνείδησης» (που έχει προταθεί για έξι Όσκαρ), ο ηθοποιός βρίσκεται σε συζητήσεις με την Warner Bros. για να σκηνοθετήσει τη συνέχεια του «Ομάδα Αυτοκτονίας». Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, οι συζητήσεις με τον Gibson βρίσκονται ακόμα σε πρώιμο στάδιο και ο ηθοποιός φέρεται να ενδιαφέρεται και να «εξοικειώνεται» με το κόμικ στο οποίο είναι βασισμένη η ταινία.

Εφόσον οι δύο πλευρές έρθουν σε συμφωνία, το «Ομάδα Αυτοκτονίας 2» θα αποτελεί ένα comeback για τον Gibson, ο οποίος πρόσφατα μπήκε σε μια «μαύρη λίστα» στο Χόλυγουντ λόγω αντισημιτικών δηλώσεών του. Αν και οι κριτικές του «Ομάδας Αυτοκτονίας» δεν ήταν οι καλύτερες, η ταινία τα πήγε αρκετά καλά εισπρακτικά.

Ο «Αντιρρησίας συνείδησης» του Mel Gibson έχει προταθεί για έξι βραβεία Όσκαρ.

Εκτός από τον Gibson, το Variety ισχυρίζεται ότι η Warner Bros. εξετάζει και τις περιπτώσεις του Ruben Fleischer (σκηνοθέτης του «Zombieland»), του Daniel Espinosa («Το κρησφύγετο») και του Jonathan Levine («Αγάπησα ένα ζόμπι»).

Εκτός από τη συνέχεια στο «Ομάδα Αυτοκτονίας», στον Gibson έχει προταθεί ο πρωταγωνιστικός ρόλος στη συνέχεια της κωμωδίας «Γύρισε ο μπαμπάς» με τον Mark Wahlberg και τον Will Ferrell. Παράλληλα, θα πρωταγωνιστήσει με τον Vince Vaughn στο θρίλερ «Dragged Across Concrete» που θα σκηνοθετήσει ο S. Craig Zahler. Ο Gibson και ο Vaughn θα υποδυθούν δύο αστυνομικούς σε διαθεσιμότητα λόγω δημοσίευσης βίντεο με τις βίαιες μεθόδους τους που συγκρούονται με τον υπόκοσμο αναζητώντας εκδίκηση.