«Love Actually...» μίνι συνέχεια για καλό σκοπό

love-actually
ΠΕΜΠΤΗ, 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Ο φιλανθρωπικός τηλεμαραθώνιος της φετινής Red Nose Day φέρνει ξανά μαζί τους πρωταγωνιστές της ταινίας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ CLICKATLIFE ΣΤΑ ΟΣΚΑΡ 2017

Η κλασσική ρομαντική κωμωδία «Love Actually...» άφησε πολλά αναπάντητα ερωτήματα. Κατάφεραν άραγε ο Χάρι και η Κάρεν να παραμείνουν ζευγάρι; Αντίστοιχα, ο Σαμ και η Τζοάννα μπόρεσαν να διατηρήσουν κάποια σχέση από απόσταση; Αυτά είναι λίγα από τα ερωτήματα που ενδέχεται να απαντηθούν στην «μίνι» συνέχεια της ταινίας που ετοιμάζει ο σεναριογράφος της, Richard Curtis.

Δυστυχώς, όμως, δεν πρόκειται για κανονική ταινία, αλλά για ένα δεκάλεπτο skit που θα γυριστεί στο πλαίσιο της Red Nose Day, μιας φιλανθρωπικής διοργάνωσης με τηλεμαραθώνιο, που στόχο έχει να συγκεντρώσει χρήματα για να βοηθήσει ανθρώπους στην Μεγάλη Βρετανία και την Αφρική. Ο Curtis δήλωσε ότι ποτέ δεν είχε σκεφτεί να γράψει μια συνέχεια, αλλά θεώρησε ότι ένα δεκάλεπτο επεισόδιο μπορεί να είναι διασκεδαστικό και ικανό να στηρίξει τον σκοπό της Red Nose Day.

Comic Relief

H Red Nose Day γίνεται κάθε δύο χρόνια και στηρίζει φιλανθρωπικούς σκοπούς στην Μεγάλη Βρετανία και την Αφρική.

Σύμφωνα με το Buzzfeed, όλοι οι πρωταγωνιστές της ταινίας από το 2003 θα επιστρέψουν στους ρόλους τους στο «Red Nose Day Actually», όπως θα λέγεται η συνέχεια. Πιο συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι έχουν συμφωνήσει οι Hugh Grant, Liam Neeson, Thomas Brodie-Sangster, Olivia Olson, Martine McCutcheon, Colin Firth, Lucia Moniz, Bill Nighy, Rowan Atkinson, Marcus Brigstocke, Andrew Lincoln και Keira Knightley. To «Red Nose Day Actually» θα προβληθεί στις 24 Μαρτίου στο BBC1.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ CLICKATLIFE ΣΤΑ ΟΣΚΑΡ 2017