Ο Boy George ανοίγεται για το ψυχωτικό επεισόδιο που υπέστη και τα ναρκωτικά

boy-george Danny Moloshok
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Απέδωσε στον εθισμό του την επίθεση σε έναν συνοδό πολυτελείας στο σπίτι του στο Λονδίνο το 2007.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ CLICKATLIFE ΣΤΑ ΟΣΚΑΡ 2017

Σε μια εις βάθος συνέντευξη στην εκπομπή «Life Stories» του ITV, ο Boy George μίλησε για το «ψυχωτικό επεισόδιο» που υπέστη το 2007 και που οδήγησε στη σύλληψή του όταν έδεσε με χειροπέδες έναν Νορβηγό συνοδό πολυτελείας και του επιτέθηκε στο διαμέρισμα του στο Λονδίνο. Το 2008, ο τραγουδιστής καταδικάστηκε για το συμβάν σε φυλάκιση 15 μηνών, αλλά αποφυλακίστηκε τέσσερις μήνες αργότερα.

Στη συνέντευξή του ο George ισχυρίζεται ότι ποτέ δεν επιτέθηκε στο θύμα και απέδωσε το συμβάν σε ψυχωτικό επεισόδιο και στον εθισμό του στα ναρκωτικά. Σύμφωνα με την Daily Mail, ο τραγουδιστής δεν απολογήθηκε ποτέ στο θύμα του, Audun Carlsen, γιατί πιστεύει ότι «δεν θα άλλαζε τίποτα», ενώ συμπλήρωσε ότι «πάντα ένιωθα πως ήταν αξιοπρεπές να μιλάω για αυτό».

«Όλα έγιναν από τα ναρκωτικά. Δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να γινόταν αν δεν ήταν τα ναρκωτικά. Ανέλαβα τις ευθύνες, αλλά με τον τρόπο μου. Είναι στηνφύση μου να χύνω τα σωθικά μου. Ποτέ δεν λέω ψέματα και μερικές φορές αυτό έχει λειτουργήσει εναντίον μου», δήλωσε ο George. Η συνέντευξη θα προβληθεί την Παρασκευή στο IVT1.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ CLICKATLIFE ΣΤΑ ΟΣΚΑΡ 2017