Δείξε μου τη ντουλάπα σου, να σου πω ποιος είσαι

ntoulapa-star
ΔΕΥΤΕΡΑ, 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Είναι διασκεδαστικό να ρίχνεις κρυφές ματιές στα σπίτια των άλλων. Ειδικά αν πρόκειται για τις ντουλάπες αναγνωρίσιμων προσώπων, η ματιά γίνεται μάλλον αδιάκριτη. Για να δούμε μήπως υπάρχει καμία ιδέα που μας ξέφυγε… της Σάντυς Τσαντάκη

ΔΕΙΤΕ Τ

Ο ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ CLICKATLIFE ΣΤΑ ΟΣΚΑΡ 2017

Μπορεί η ντουλάπα τους να καταλαμβάνει το μισό σπίτι αλλά αυτό δεν μας εμποδίζει από το να θέλουμε να μάθουμε και να δούμε πως συγκεντρώνονται ρούχα, αξεσουάρ, τάσεις, σε έναν χώρο. Δεν θα ασχοληθούμε για την ώρα, με τον Elton John και τη συλλογή με τα γυαλιά, τις περούκες και τα καπέλα ή την Ellen DeGeneres με τα αθλητικά της. Γιατί αυτοί θέλουν δικό τους, ξεχωριστό αφιέρωμα. 

Η Khloe Kardashian έχει επιλέξει τον χώρο του σπιιτού που φιλοξενεί την γκαρνταρόμπα της να είναι αποκλειστικά λευκός και να θυμίζει κατάστημα. Λευκά ράφια για τις ψηλοτάκουνες γόβες, και λευκά συρτάρια. Ένας εντυπωσιακός πολυέλαιος δεσπόζει γιατί η πολυτέλεια πάει παντού.

Ο Marc Jacobs προτιμά το φυσικό χρώμα του ξύλου και λίγα πράγματα, όσα ζευγάρια παπούτσια φοράει, σακάκια, πουκάμισα, παντελόνια, αυστηρά επιλεγμένα, όσα βλέπεις με μια ματιά. Για να ντύνεσαι γρήγορα, και να φεύγεις. Καμία υπερβολή, καμία εξτραβαγκάντσα. 

Η Gisele Bundchen επέλεξε το μάρμαρο και το ανοιχτόχρωμο ξύλο, και έχει προσθέσει φυτά και μίνι γλυπτά στη ντουλάπα της, για να αφιερώνει περισσότερο χρόνο εκεί… Η Mariah Carey έχει χωρίσει όλα της τα ρούχα ανάλογα με την απόχρωση… Άραγε έχει κάνει το ίδιο και με τα αξεσουάρ; Πόσο βαρετό. H Christina Aguilera έχει βάλει ροζ ράφια, άνιμαλ-πριντ χαλί και ροζ σκάλα. Αυτό κι αν είναι η αποθέωση του κιτς. Κιτς και αυθεντικό μαζί. 

Σάντυ Τσαντάκη

www.sandytsantaki.com

www.thesandytimes.gr

www.sandytimes.gr