Και ξαφνικά νέο τραγούδι από τη Lana Del Rey

lana-del-rey
ΔΕΥΤΕΡΑ, 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Η τραγουδίστρια με μερικά teasers προϊδέαζε τους fans για τη νέα της δουλειά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ CLICKATLIFE ΣΤΑ ΟΣΚΑΡ 2017

Την προηγούμενη βδομάδα στους δρόμους του Los Angeles μπορούσε κανείς να δει poster αναρτημένα σε τοίχους, με το πρόσωπο της Lana Del Rey και από κάτω τον τίτλο «Love». Οι κινηματογραφικής αισθητικής αφίσες ήταν τελικά μια τεχνική marketing για να προετοιμάσουν το κοινό για την επιστροφή της σταρ μετά από 16 μήνες.

Πρόκειται για το πρώτο κομμάτι από το επερχόμενο άλμπουμ της, που θα κυκλοφορήσει αργότερα αυτή τη χρονιά. Το άλμπουμ είναι ένα έργο που δημιούργησε η Lana και ο μακροχρόνιος παραγωγός και συνεργάτης Rick Nowels. Οι παραγωγοί Benny Blanco και Emile Haynie επίσης συμμετέχουν στο «Love». Σύμφωνα με πληροφορίες, το άλμπουμ θα περιλαμβάνει μερικούς συναρπαστικούς guest καλλιτέχνες. Η Lana Del Rey είπε: «Έκανα τα τέσσερα πρώτα άλμπουμ μου για μένα, αλλά αυτό εδώ είναι για τους fans μου και για το που ελπίζω ότι όλοι κατευθυνόμαστε».

Το «Love» –που ο αρχικός του τίτλος θα ήταν «Young&In Love»– φαίνεται να ακολουθεί τα βήματα της τεχνικής προώθησης που έχει υιοθετήσει η Beyoncé, κάτι σαν project δηλαδή που δεν ανακοινώνεται από τα παραδοσιακά ΜΜΕ. Η ίδια η Del Rey είχε πρόσφατα δηλώσει πως η δισκογραφική της, η Interscope, είναι αρκετά ελαστική στο πότε θα κυκλοφορήσει τα albums της, με αποτέλεσμα η τραγουδίστρια να μην αισθάνεται καμία πίεση να κυκλοφορήσει κάτι αν δεν μπορεί να το υποστηρίξει.

Δείτε το video clip του «Love» εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ CLICKATLIFE ΣΤΑ ΟΣΚΑΡ 2017