Πρώην σύντροφος του George Michael μιλά για πρώτη φορά

george-michael
ΤΡΙΤΗ, 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Ο Kenny Goss, πρώην σύντροφος του George Michael, έδωσε την πρώτη του συνέντευξη μετά τον τραγικό θάνατο του τραγουδιστή τα περασμένα Χριστούγεννα.

Ο Αμερικανός Goss ήταν σε σχέση με τον Βρετανό τραγουδιστή από το 1996 μέχρι το 2009 και διευθύνει το Goss-Michael Foundation στο Ντάλας, το οποίο στηρίζει ανερχόμενους καλλιτέχνες.

Ο Goss αρνήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Fadi Fawaz, με τον οποίο ο Michael διατηρούσε σχέση τα τελευταία τέσσερα χρόνια της ζωής του. Αφού εξήγησε ότι δεν είχε γνωρίσει ποτέ τον Fawaz, απέφυγε να μιλήσει για τις συνθήκες θανάτου του Michael, εστιάζοντας στη σχέση που είχε με τον τραγουδιστή. «Είχαμε μια πάρα πολύ καλή, γλυκιά σχέση» δήλωσε στην Dallas Morning News ο Goss και όταν ρωτήθηκε για τον χωρισμό τους, εξήγησε ότι «ήταν ακριβώς αυτό – δεν ήμασταν καν θυμωμένοι ο ένας με τον άλλο».

Στη συνέχεια της συνέντευξής του, ο Goss αποκάλυψε ότι ο Michael είχε προβλέψει την νίκη του Donald Trump στις πρόσφατες προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, όταν η Hillary Clinton φαινόταν ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί. «Του είπα: "Mε δουλεύεις, δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί"» και η απάντηση που έλαβε ήταν «Αγάπη μου, λυπάμαι, αλλά πραγματικά πιστεύω ότι θα συμβεί».

Αναφορικά με την γενναιοδωρία του George Michael, η οποία αποκαλύφθηκε μετά το θάνατό του, ο Goss σχολίασε ότι «Έγραφε μεγάλες επιταγές, με τεράστια ποσά. Έδωσε δεκάδες εκατομμύρια λίρες σε φιλανθρωπία». Παρά τον θάνατο του Michael, ο Goss θα συνεχίσει να διευθύνει το ίδρυμα και το έργο του, όπως θα ήθελε ο ίδιος ο τραγουδιστής: «Δίνουμε λεφτά πίσω και βοηθάμε ανθρώπους. Αυτός ήταν ο George». Ανάμεσα στους πολλούς καλλιτέχνες που έχει βοηθήσει το ίδρυμα, ο Goss ξεχωρίζει τον ζωγράφο Neil Raitt και αποκάλυψε ότι τα τελευταία πέντε χρόνια έχει συγκεντρώσει οκτώ εκατομμύρια δολάρια για το MTV Staying Alive Foundation, μια διεθνή καμπάνια για την πρόληψη του ιού του HIV.