H Αυστρία… πετά προς Ελλάδα

ellada
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Οι πτήσεις από Αυστρία προς Ελλάδα σημειώνουν αύξηση και η χώρα μας είναι έτοιμη να υποδεχτεί τουρίστες από την όμορφη χώρα της Κεντρικής Ευρώπης.

Το πρόγραμμα της Austrian Airlines φαίνεται να φανερώνει σημαντική αύξηση στις πτήσεις γενικά, αλλά και προς Ελλάδα, σύμφωνα με τον ΕΟΤ Αυστρίας. Συγκεκριμένα, οι πτήσεις φτάνουν τις 12 παραπάνω την εβδομάδα, σε σχέση με το 2016, ενώ αύξηση σε Αυστριακούς θα δουν, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις, η Αθήνα, το Ηράκλειο, τα Χανιά, η Ρόδος και η Κως. Στο πρόγραμμα γενικότερα περιλαμβάνονται 17 προορισμοί στην Ελλάδα: Αθήνα, Βόλος, Ζάκυνθος, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Καλαμάτα, Κάρπαθος, Κεφαλονιά, Κέρκυρα, Κως, Μύκονος, Πάτρα-Άραξος, Πρέβεζα-Λευκάδα, Ρόδος, Σαντορίνη, Σκιάθος και Χανιά.

Στους επισκέπτες από Αυστρία περιλαμβάνονται και μεμονωμένοι ταξιδιώτες, όπως και πτήσεις ναυλωμένες από tour operators, ενώ ο ΕΟΤ Αυστρίας συνεχίζει να προωθεί τη χώρα μας, με προορισμούς λιγότερο ή περισσότερο γνωστούς, σχεδιάζοντας, μάλιστα, και δημοσιογραφικά ταξίδια με τις ταξιδιωτικές εταιρίες.