Πρώτος γκέι χαρακτήρας της Disney στην «Πεντάμορφη και το Τέρας»

Josh-gad-beauty-and-the-beast
ΠΕΜΠΤΗ, 02 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Το επερχόμενο live-action ριμέικ της κλασικής ταινίας θα έχει μια «όμορφη, αποκλειστικά γκέι στιγμή».

Το ριμέικ της κλασικής ταινίας κινουμένων σχεδίων «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» θα περιλαμβάνει τον πρώτο γκέι χαρακτήρα της Disney, αποκάλυψε ο σκηνοθέτης της ταινίας, Bill Condon στο περιοδικό Attitude. Ο Condon εξήγησε ότι ο χαρακτήρας του ΛεΦού – τον οποίο ενσαρκώνει ο σταρ του «Ψυχρά κι ανάποδα», Josh Gad – θα βρίσκεται στο επίκεντρο της πρώτης «γκέι στιγμής» σε ταινία της Disney.

«O ΛεΦού είναι κάποιος που τη μια μέρα θέλει να γίνει σαν τον Γκαστόν και την άλλη μέρα θέλει φιλήσει τον Γκαστόν. Είναι μπερδεμένος αναφορικά με το τι θέλει. Είναι κάποιος ο οποίος αντιλαμβάνεται ότι έχει αυτά τα συναισθήματα», δήλωσε ο σκηνοθέτης. Στη συνέχεια εγκωμίασε τον Gad για την «πραγματικά διακριτική και υπέροχη» ερμηνεία του στον ρόλο. Χωρίς να θέλει να αποκαλύψει περισσότερα, ο Condon υποσχέθηκε ότι στο τέλος υπάρχει μια «όμορφη, αποκλειστικά γκέι στιγμή σε μια ταινία της Disney».

Η νέα «Πεντάμορφη και το Τέρας», με την Emma Stone και τον Dan Stevens στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 16 Μαρτίου.