Το «La La Land» συνοδεία ζωντανής ορχήστρας σε παγκόσμια περιοδεία

la-la-land-afisa
ΤΡΙΤΗ, 07 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Οι παραστάσεις ξεκινούν στην Αμερική στα τέλη Μαΐου και θα συνεχιστούν στην Ευρώπη.

Μπορεί το «La La Land» να μην κέρδισε τελικά το Όσκαρ καλύτερης ταινίας, αλλά η μουσική του ξεχώρισε με το παραπάνω, αποσπώντας δύο βραβεία, για καλύτερη πρωτότυπη μουσική και τραγούδι. Η τεράστια επιτυχία θα συνεχιστεί με μια παγκόσμια περιοδεία, την «La La Land In Concert: A Live-To-Film Celebration», με την η οποία θα κάνει το ντεμπούτο της η Hollywood Bowl του Λος Άντζελες τον Μάιο.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, ο συνθέτης Justin Hurwitz θα διευθύνει μια συμφωνική ορχήστρα 100 οργάνων, μια χορωδία και ένα jazz ensemble, ερμηνεύοντας ζωντανά την μουσική του «La La Land» σε ειδική προβολή της ταινίας. Πριν την παράσταση θα υπάρχει η δυνατότητα για φωτογραφίες και ένα φαντασμαγορικό σόου με  πυροτεχνήματα, ενώ οι διοργανωτές προτρέπουν τους παρευρισκόμενους να ντυθούν «ανάλογα» για την περίσταση με vintage ρούχα του Χόλυγουντ.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στην «Πόλη των Αγγέλων» στις 26 και στις 27 Μαΐου και αργότερα θα ταξιδέψει σε άλλες μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ. Το «La La Land In Concert: A Live-To-Film Celebration» θα ταξιδέψει και σε άλλες χώρες, με μια σειρά παραστάσεων (με μικρότερη ορχήστρα) να έχουν ανακοινωθεί στον Καναδά, το Μεξικό, την Μεγάλη Βρετανία, την Ιταλία, την Ελβετία και την Τουρκία, ενώ αναμένονται να ανακοινωθούν κι άλλοι προορισμοί.

Reuters / Lucy Nicholson
Ο παραγωγός του «La La Land» Jordon Horowitz δείχνει την κάρτα για το βραβείο καλύτερης ταινίας, το οποίο πήγε στο «Moonlight».

Εκτός όμως από τη μουσική του «La La Land», φαίνεται ότι και το ιστορικό «μπέρδεμα» στα Όσκαρ συνεχίζει να κάνει επιτυχίες. Πρόσφατα, ένας κινηματογράφος στο Λονδίνο «τρόλαρε» τους θεατές που πήγαν να δουν το «Moonlight», το οποίο κέρδισε το Όσκαρ καλύτερης ταινίας, παίζοντας τα πρώτα 20 δευτερόλεπτα του τρέιλερ του «La La Land» πριν ξεκινήσει η ταινία. Όπως δήλωσε ο γενικός διευθυντής του κινηματογράφου Andrew Moodyatt στην Metro, οι θεατές ευτυχώς κατάλαβαν το αστείο. «Παίξαμε την αρχή ενός τρέιλερ του La La Land, το οποίο δεν ακριβώς η αρχή της ταινίας, αλλά όλοι στο κοινό αναρωτήθηκαν τι συμβαίνει. Το σταματήσαμε και το κάναμε να φαίνεται σαν λάθος. Όλοι καταχειροκρότησαν και τους άρεσε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Moodyatt.