Φουτουριστικός και ελπιδοφόρος ο νέος δίσκος της Björk

bjork
ΠΕΜΠΤΗ, 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Η Ισλανδή pop star θα συνεργαστεί ξανά με το παραγωγό Arca και έχει ήδη ετοιμάσει τρία νέα τραγούδια.

Ο καλλιτέχνης και σκηνοθέτης Andrew Thomas Huang αποκάλυψε πως η Björk «έχει ήδη γράψει αρκετά» τραγούδια για τον επόμενο δίσκο της και σχολίασε ότι ο ήχος είναι φουτουριστικός. Ο Huang, ο οποίος συνεργάστηκε με την Björk σε ορισμένα από τα πιο εντυπωσιακά πρόσφατα βιντεοκλίπ της – όπως τα «Blake Lake» και «Mutual Core» – δήλωσε στο Fader ότι δουλεύει ξανά μαζί της.

Όλες οι παραστάσεις, κρικές, συνεντεύξεις και αποκλειστικά νέα για τα θεατρικά δρώμενα της πόλης

Στη συνέντευξή του υπογράμμισε πως είναι «αρκετά νωρίς» για να σχολιάσει τον ήχο του νέου δίσκου, ενώ εξήγησε ότι «θέλουμε να εξελίξουμε αυτό που κάναμε στο «Vulnicura», το οποίο ήταν τόσο προσωπικό και εσωστρεφές». Αν και απέφυγε να μιλήσει για τον ήχο, δήλωσε ότι θα είναι φουτουριστικός «κατά έναν ελπιδοφόρο τρόπο, που νομίζω ότι χρειάζεται αυτή τη στιγμή». Συνεχίζοντας, δήλωσε ενθουσιασμένος για τη νέα συνεργασία τους και πως το υπόβαθρο του στα οπτικά εφέ θα αξιοποιηθεί περισσότερο στον νέο δίσκο.

Ταξιδεύουμε στην Ελλάδα και το εξωτερικό, γνωρίζουμε τον κόσμο και τις ομορφιές του! 

Η Ισλανδή τραγουδίστρια μίλησε πρόσφατα στο περιοδικό AnOther, αποκαλύπτοντας πως εργάζεται τον τελευταίο χρόνο πάνω στον νέο δίσκο με τον παραγωγό Arca (με τον οποίο συνεργάστηκε στο «Vulnicura» του 2015) και ότι έχει έτοιμα τρία τραγούδια. Σχολίασε, μάλιστα, ότι «ο τελευταίος δίσκος, ας πούμε ότι ήταν κόλαση, σαν ένα διαζύγιο. Οπότε τώρα κάνουμε τον παράδεισο. Την ουτοπία. Τα έχουμε πάει καλά, έχουμε κερδίσει μερικούς πόντους».