Γιατί γέλασε ο Ryan Gosling με το μπέρδεμα στα Όσκαρ;

ryan-gosling-laugh
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Δήλωσε ενθουσιασμένος για νίκη και την αναγνώριση των συντελεστών του «Moonlight».

Ο Ryan Gosling εξήγησε γιατί φάνηκε να γελάει όταν έγινε το γνωστό μπέρδεμα στα φετινά Όσκαρ, κατά τη διάρκεια απονομής του βραβείου καλύτερης ταινίας. Τότε, λόγω παράλειψης από την πλευρά της PwC, δόθηκε λάθος φάκελος στους παρουσιαστές Warren Beaty και Faye Dunaway, με το βραβείο αρχικά να απονέμεται στο «La La Land», προτού τελικά γίνει αντιληπτό το σφάλμα.

«Έβλεπα ανθρώπους στο κοινό να αντιδρούν με πανικό. Τύποι με ακουστικά ανέβηκαν στη σκηνή και ένιωσα σαν να είχε χτυπήσει κάποιος», δήλωσε ο ηθοποιός. «Νόμιζα ότι υπήρχε κάποιο ιατρικό θέμα και στο μυαλό μου έπαιζε το χειρότερο σενάριο. Μόλις άκουσα ότι το "Moonlight" κέρδισε ήμουν τόσο ανακουφισμένος που άρχισα να γελάω», συμπλήρωσε.

Reuters / Lucy Nicholson

Ο Ryan Gosling δήλωσε ανακουφισμένος και χαρούμενος με την νίκη του «Moonlight».

Παρά την ήττα του «La La Land» στην κατηγορία καλύτερης ταινίας, ο Gosling δεν παρέλειψε να εγκωμιάσει τους συντελεστές του «Moonlight». «Ειλικρινά ήμουν τόσο ενθουσιασμένος που κέρδισε. Είναι τόσο πρωτοποριακή ταινία, γυρίστηκε με ένα εκατομμύριο δολάρια και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτούς επειδή αναγνωρίστηκαν», δήλωσε ο ηθοποιός.