Ο Phil Collins μιλά για τα «ανήθικα» προγαμιαία συμβόλαια

phill-collins
ΔΕΥΤΕΡΑ, 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Μετά από τρεις γάμους και ισάριθμα διαζύγια, φαίνεται πως έχει «καεί η γούνα» του Βρετανού μουσικού.

Το πρώην μέλος των Genesis μίλησε στο αυστραλιανό Rolling Stone για τα προγαμιαία συμβόλαια, λέγοντας πως δεν είναι και η καλύτερή του να «δεσμεύει» την περιουσία του κάθε φορά που παντρεύεται. «Πιστεύω πως είναι ανήθικα. Σου λένε “Ω, αγάπη μου, θα σε αγαπώ για πάντα, αλλά καλού κακού ας υπογράψουμε ένα συμβόλαιο”» ανέφερε σχετικά, προσθέτοντας πως του έχει κοστίσει πολλά χρήματα όλο αυτό.

Για την ιστορία, ο πολυεκατομμυριούχος μουσικός έχει παντρευτεί και χωρίσει τρεις φορές, πληρώνοντας συχνά «τα μαλλιά της κεφαλής του», όπως στην πρώην σύζυγο και μητέρα των δύο παιδιών του, Οrianne, στην οποία κατέβαλλε το ιλιγγιώδες ποσό των $46 εκατομμυρίων όταν χώρισαν το 2008. Ο Collins ήταν επίσης παντρεμένος στο παρελθόν με την Andrea Bertorelli και την Jill Tavelman, με την οποία απέκτησαν την κόρη τους Lilly. Αυτό βέβαια δε τον εμπόδισε από το να χωρίσει την Tavelman με φαξ το 1996.

Τwitter

O Phill Collins με την πρώην (και μέλλουσα;) σύζυγό του, Orianne

Παρά τους τρεις αποτυχημένους γάμους και τα ακριβά διαζύγια, ο μουσικός παραδέχτηκε πως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να ξαναπαντρευτεί την 43χρονη πρώην σύζυγό του Orianne, με την οποία είναι και πάλι μαζί. «Μπορεί. Απλά δεν το σκέφτομαι ακόμα», ανέφερε ο ίδιος, ενώ και εκείνη είχε ανοιχτεί πέρσι για την επανασύνδεσή τους, αποκαλύπτοντας πως και οι δύο ελπίζουν να παντρευτούν για δεύτερη φορά «κάποια στιγμή».

Mυαλό δεν βάζει ο Phill Collins...